Noua gamă STR8 Ahead

     În 2018, STR8 vine în întâmpinarea bărbaților pentru a reuși să își depășească limitele și să își transforme visurile în realitate. STR8 Ahead, noua gamă lansată la începutul anului 2018, le oferă bărbaților cinci noi produse care să îi inspire în drumul către succes: Deodorant Spray, Gel de Duș, Eau de Toilette, After Shave Lotion și Deo Natural Spray. Cu un parfum unic, care se deschide cu bergamotă, piper și lavandin, STR8 Ahead surprinde prin notele de bază de vanilie, iris și lemn de cedru.

     Pentru lansarea gamei, STR8 l-a invitat pe Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial, să devină imaginea noii campanii, What you want is ahead. Acesta reprezintă un model al mesajului pe care compania îl promovează, anume că trebuie să privești înainte către obiectivele tale pentru a le îndeplini.

     NIMIC NU TE POATE OPRI

    În drumul către reușită, niciun obstacol nu trebuie să fie considerat atât de mare încât să nu îl poți depăși. În 2013, anul său de debut, Giannis a fost cel mai tânăr baschetbalist al NBA. După doar 4 ani, în 2017, Giannis a făcut istorie, fiind primul jucător NBA care a terminat sezonul în Top 20, cu cel mai bun scor. Mai mult, a devenit cel mai tânăr jucător european selecționat în liga All-Star a NBA care a câștigat premiul NBA pentru cea mai bună performanță. 

     CEEA CE ÎȚI DOREȘTI SE AFLĂ TOT ÎNAINTE

    Pentru că singura cale pe care o poți urma este tot înainte, STR8 motivează fiecare bărbat să fie încrezător, optimist și puternic. Giannis crede în muncă asiduă, astfel că dedică multe ore pe zi efortului la sală și pe terenul de baschet, unde se antrenează.

      FII CEEA CE VREI SĂ FII

     STR8 este un susținător activ al bărbaților care luptă pentru a-și îndeplini visul. Așa că, oricare ar fi pasiunea care te definește în viață, privește înainte și mergi pe drumul tău, încrezător.

     IA CE ȚI SE CUVINE

    Bărbatul STR8 știe cel mai bine că dacă nu muncește pentru visurile sale, nimeni altcineva nu o va face. Și cum tu știi cel mai bine care sunt speranțele tale, STR8 te susține și te îndeamnă să privești cu determinare spre obiectivele de atins, pentru că ele se află doar ÎNAINTE! Giannis și STR8 împărtășesc aceeași perspectivă, iar împreună încurajează toți bărbații să privească înainte și să rămână concentrați asupra obiectivului lor. Această viziune este esența colaborării lor și este tradusă prin mesajul: Ceea ce îți dorești este înainte! (What you want is ahead!)

Doar tu știi cine ești cu adevărat și ce dorești să realizezi, așa că: TOT ÎNAINTE!

 

Mai multe detalii: www.str8ahead.ro  Facebook STR8

      Despre STR8

Cu o tradiție de mai bine de 19 ani, STR8 este o gamă populară de parfumuri bărbătești, cu cote de piață ridicate în toate țările în care Grupul Sarantis este prezent. STR8 se adresează tinerilor, pe care îi susține să își depășească limitele și să își îndeplinească visurile, făcând tot ce le stă în putință să devină mai buni în fiecare zi. Pentru bărbații care aleg să trăiască viața în felul lor.

5 comentarii la „Noua gamă STR8 Ahead

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *