Comanda Blacknight.ro

      Nu știu ce astre s-au aliniat sau ce anume s-a întâmplat, dar am avut, la începutul anului, un chef nebun de pus comenzi online. Am pus vreo 6 comenzi și aș mai fi pus, dacă nu ar fi intervenit rațiunea, într-un final. Mi-am comandat și haine, dar mai ales cosmetice. Unul dintre site-urile căruia îi tot dădeam târcoale este Blacknight.ro, așadar aici mi-am pus prima dintre cele 6 comenzi, cu care am început anul. Magazinul online blacknight.ro are destule tentații pentru mine, multe brand-uri care-mi plac și prețuri bune. 

      Mi-l doream de când a apărut L’Oreal Infallible Pro-Matte și cum rămăsesem și fără fond de ten, nu am stat pe gânduri și mi l-am luat. Mi-am ales nuanța 103 Natural Buff și nu e ce trebuie, e puțin mai închisă decât tenul meu. Acum trebuie să-mi iau și picăturile Shade Adjusting Drops Lightening de la The Body Shop ca să deschid nuanța. Sau, mi-a spus cineva că aș putea să-l folosesc așa cum este la contouring. Da, bună idee! Nu știu cum nu m-am gândit eu la asta… În rest, fondul de ten îmi place, e mat, intră repede în piele și rezistă mat pe ten câteva ore bune. Iluminatorul se vede chiar frumos în comparație cu matul tenului.

      Am vrut să încerc și eu câteva produse Milani, chiar nu aveam niciunul. Surpriza cea mai mare a fost cu blush-ul mult lăudat de toată lumea 01 Romantic Rose. Este o culoare foarte frumoasă și îmi place mult. Cred că l-am folosit doar pe el de când îl am, nu mă mai satur de el. Nu e prăfos, pe pensulă se ia exact cantitatea potrivită pentru o îmbujorare discretă, iar culoarea e tare plăcută. Nu e lăudat degeaba, și eu m-am îndrăgostit de el. Cele 2 rujuri lichide Amore Matte Lip creme sunt nuanțele 10 Adorable și 11 Precious. Adorable este prea deschisă, prea nude pentru mine și mă face și mai palidă decât sunt, în schimb Precious chiar e prețioasă, este un nude maroniu/cărămiziu care-mi vine bine și pe care am tot purtat-o. Calitativ, sunt foarte bune rujurile lichide, devin mate pe buze la aproximativ 1 minut după aplicare și rezistă toată ziua pe buze, dacă nu mănânc nimic gras. Plus că miros tare bine, pe mine mă duc cu gândul la prăjituri cu cremă de rom. Dar parfumul dispare la scurt timp după aplicare. Vreau să mai încerc și alte nuanțe. Un nude tare frumos este și rujul Milani Color Statement Lipstick, în nuanța 26 Nude creme. Emolient și hidratant, bogat în vitamina E și ulei de avocado, cu un finish ușor strălucitor și destul de rezistent. 

    Am mai vrut un ruj hidratant, așa că mi-am ales nuanța 40 Bright Berry de la Neutrogena MoistureSmooth color stick. Culoarea este o zmeurică și menține buzele hidratate în timp ce le dă puțină culoare, e ca un balsam de buze colorat. Conține extracte de fructe, mango și unt de shea și chiar miroase plăcut, a fructe. Nu se ascute, ci are sistemul twist up. Culoarea îmi place, mi se potrivește și l-am folosit destul de des în ultimele zile, probabil din cauza vremii reci. 

      Toată comanda a fost 201 lei, beneficiind și de livrare gratuită prin curier rapid (la comenzi mai mari de 200 lei), iar, în colet am găsit și un cadou din partea lor, creionul de buze Maybelline în nuanța 05 Rose. Creionul e un nude rose/maroniu și-mi place. E moale, pigmentat și ușor de folosit. Comanda mi-a ajuns foarte repede, în 3 sau 4 zile. Am în plan o nouă comandă cu un fond de ten Milani, cu noul iluminator Master Chrome de la Maybelline și un ruj metalic L’oreal Paris Infallible Paints/Lips Metallic cu aplicator burețel. 

Voi știați de acest magazin online? 

19 comentarii la „Comanda Blacknight.ro

  1. Wow, produsele Milani par absolut superbă! Nici eu nu le-am testat, dar mi-ar plăcea să o fac pe viitor. Să te bucuri de toate produsele (și comenzile hihi)!! 😘 😘

  2. Blacknight este magazinul meu de “suflet”🙌🏻 L-am recomandat de fiecare dată când am avut ocazia, fie online… fie la muncă, colegelor. Au cele mai bune prețuri, noutăți, produse originale și în termen. Livrare promptă. Nota 10+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *