Schwarzkopf, LIVE, Pink hair don’t care!

     Dintotdeauna am admirat culorile în păr și dintotdeauna mi-am dorit și eu păr colorat. Nu am avut curaj. Până acum. 🙂 Prin toamnă am câștigat o vopsea de păr pe blogul Gabrielei (pentrudive.com) și de atunci sunt cea mai fericită! 🙂 Vopseaua este nuanța Shocking Pink din gama Schwarzkopf LIVE – ULTRA BRIGHTS OR PASTEL. Mai sunt câteva nuanțe foarte frumoase în această gamă, chiar și un mov intens, superb, dar eu am avut chef de roz. Cred că rozul mă avantajează cel mai mult dintre toate, nu mov-ul, deși… parcă aș încerca și-un mov… hmm. 🙂 Am primit multe complimente de când cu părul roz, iar eu nu-mi mai încap în piele de fericire! 🙂 Și eu sunt de părere că mă prinde bine rozul. 

            

     Cutia conține tubul de vopsea de 50 ml, 2 plicuri cu balsam a câte 15 ml fiecare, 1 pereche mânuși și 1 pliant cu instrucțiuni. Vopseaua poate fi folosită în două feluri: 1. pentru obținerea unei culori vibrante, adică roz intens și 2. pentru obținerea unui efect pastel – roz pastel. Pentru un roz intens, vopseaua se folosește ca o altă vopsea, iar pentru rozul pastel se amestecă o cantitate mică de vopsea cu balsamul inclus. Nimic mai simplu! Eu mi-am dorit roz pastel, așadar am amestecat o cantitate mică de vopsea (aprox. 5 ml) cu un plic de balsam și am aplicat acest mix pe părul curat și umed. Pe cutie scrie că se lasă să acționeze doar 1 minut, dar eu am lăsat mix-ul pe păr chiar și 10 minute și tot pastel am obținut. Ideea e ca părul să fie umed. Contează și peste ce culoare aplici, eu am noroc că sunt vopsită blond, astfel roz-ul obținut este mai evident, decât ar fi pe un șaten, de exemplu. Eu am folosit deja vopseaua de 4 sau 5 ori deja, de fiecare dată amestec o cantitate mică de vopsea cu un balsam de care am, pentru că cele 2 plicuri din cutie s-au dus demult. Când am chef de păr roz, îmi spăl părul cu șampon și apoi, în locul balsamului, aplic mix-ul de vopsea și balsam. Încerc să aplic mix-ul cât mai omogen pe întreg părul, dar observ că tot sunt șuvițe mai roz ca altele, dar mie-mi place. Aștept câteva minute și apoi clătesc. Și gata, am păr roz. 🙂 Nimic mai ușor. Culoarea se estompează în timp, iar după 2 spălări rozul, se mai observă doar puțin. Când îmi vine cheful de roz, repet aplicarea. 

      Vopseaua o puteți aplica în funcție de preferințe, eu prima dată mi-am „roz-uit” doar vârfurile, neavând curaj pe tot părul. Dar, după prima aplicare pe tot părul, așa am prins un curaj încât aș mai încerca și un Purple Punk sau Aqua Collection, evident, în varianta pastel. Vă puteți colora doar câteva șuvițe sau puteți încerca un ombre, totul ține de imaginația voastră. Mie mi se pare foarte ușor de folosit și am prins și curaj, deci să vă țineți! 🙂

                                                

                                            Purple Punk                                                                    Aqua Collection

Voi ați folosit această vopsea? Ce nuanță?

#SKLIVEmoments #LIVEgirl

40 de comentarii la „Schwarzkopf, LIVE, Pink hair don’t care!

  1. rozul te prinde mai bine …si oricum ilumineaza mai bine chipul decat un mov inchis 🙂 si eu tot roz m-am facut ..parca suntem niste papusi din desenele animate …suntem zane bune .. ha ha ha :))) te pup Andrea <3

  2. Ți se potrivește această culoare chiar dacă se estompează. 😙 Eu nu am folosit produse de acest tip, dar ar trebui să decolorez părul ca să se prindă bine.

  3. Te prinde culoarea asta de minune. Eu as incerca un albastru sau mov. De multe ori m-am gandit insa n-am avut curaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *