Produse Rogé Cavaillès pentru pielea sensibilă

      Pentru că în ultima vreme am tot văzut prin diverse locuri produsele Rogé Cavaillès și se vorbește mult despre ele și prin social media, m-am gândit să vă spun și eu câte ceva despre ele, mai ales că se adresează pielii sensibile, care mereu ne dă de furcă. Cu cât aflăm despre mai multe produse destinate pielii sensibile, cu atât avem șanse să ne găsim ceva potrivit și care să fie tolerat bine. Rogé Cavaillès recomandă să începi de la îmbăiere cu o îngrijire delicată cu trei produse care îți vor răsfăța fiecare centimetru de piele.

     Momentul îmbăierii, fie că optezi pentru un duș rapid sau pentru o baie relaxantă, trebuie să fie privit ca timpul tău, ca o evadare scurtă și plăcută. Bucură-te de o adevărată experiență senzorială, învăluindu-te într-un parfum delicat și lăsând ingredientele hrănitoare ale uleiului satinat sau ale săpunului cremos Rogé Cavaillès să aibă grijă de pielea ta. Iar la final, ca pielea ta să fie protejată, hidratată și parfumată pe tot parcursul zilei, aplică laptele de corp Nutrissance de la Rogé Cavaillès, un produs care hrănește în profunzime. 

      Rogé Cavaillès este o marcă de produse pentru igiena corporală și un lider de peste 90 de ani pentru formulele atent create, care tratează și îngrijesc pielea delicată și sensibilă. Pornind ca o farmacie, Rogé Cavaillès își păstrează valorile prin crearea unor produse care îmbină excelența, experiența și calitatea. Produsele îmbină excelența dermatocosmeticelor cu parfumul și prețiozitatea unor produse de lux, pentru a crea cea mai bună formulă de îngrijire. Toate produsele Rogé Cavaillès sunt îmbogățite cu substanțe active lipidice.

Ulei Satinat de duș Roge Cavailles

     Special formulat pentru curățarea pielii sensibile și uscate, formula sa îmbogățită cu uleiuri naturale de argan și trandafir hrănește intensiv și protejează pielea împotriva uscării. Textura sa învăluitoare și spuma sa bogată, delicat parfumată, transformă momentul dușului într-un adevarat moment relaxant. Rezultatul: pielea devine catifelată, suplă și mătăsoasă. Preț pentru 250 de ml – 55 lei. 

Săpun Migdale și Trandafir

    Dedicat pielii sensibile și uscate, Roge Cavailles concentrează toată onctuozitatea unei creme într-un săpun solid. Spuma sa generoasă îmbracă pielea într-un parfum delicat și o hidratează în timp ce o curăță intens. Preț pentru 115 gr. – 25 lei.

Nutrissance Lapte de Corp

      Cu o formulă realizată în proporție de 97% din ingrediente naturale, acest lapte de corp cu parfum lemnos-floral oferă o hidratare intensă de la prima aplicare și hrănește pielea în profunzime. Acțiunea 1: protejează împotriva uscării cu 3 agenți surgras: ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, unt de karité, care refac filmul hidrolipidic protector al pielii, în același timp lăsând-o să respire. Acțiunea 2: hrănește pielea în profunzime cu 8 vitamine și oligo-elemente: Oméga 3 & 6, Vitamina E, Provitamina B6, Magneziu, Zinc, Mangan, Sodiu. Acest complex exclusiv de vitamine și oligo-elemente hrănește pielea în profunzime și stimulează producția de agenți naturali hidratanți și repararea cementului intercelular. Pielea este mai bine hidratată, reținând mai bine apa. Preț pentru 250 ml – 75 lei.

Produsele Rogé Cavaillès se găsesc în farmacii, dar și online pe farmacia tei, e-mag și dermastore.

Ce produse Rogé Cavaillès ați încercat și cum vi s-au părut?

Eu voi încerca uleiul satinat și revin apoi cu o părere. 🙂

15 comentarii la „Produse Rogé Cavaillès pentru pielea sensibilă

  1. Nu îmi sunt cunoscute aceste produse, dar sunt curioasă cum ți se va părea uleiul. Eu cred că aș apela la laptele de corp pentru că am nevoie de cât mai multe hidratare pentru piele. 😄😄😄

  2. Am trecut pe lista de cumpărături gama asta..sigur n.o sa.mi scape,prea îmi face cu ochiul!😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *