SINbols, noua colecție fine jewellery MOOGU

      Dragoste, noroc, fericire, sănătate și înțelepciune. Tu ce îți dorești să atragi cel mai mult în 2018? MOOGU a reunit toate aceste sentimente universale într-o colecție fine jewellery, prețioasă și delicată, cu o simbolistică străveche, adusă în contemporaneitate printr-un design modern și proaspăt: SINbols.

      Simbolurile pe care MOOGU le propune în noua sa colecție își au originea în satul transilvănean Viscri, unde designerul le-a descoperit și a decis să le ofere o nouă viață. Nu este vorba despre însemne abstracte, ci despre reprezentări declanșatoare de emoții, menite a fi recunoscute și îmbrățișate instant de către orice persoană. Trifoiul cu patru foi, roata fericirii, crucea sănătății, cheia înțelepciunii și inima ce semnifică generozitatea și dragostea, exprimă, pe rând, sentimente ancestrale, într-un limbaj estetic care este pe înțelesul tuturor și care precedă experiențe memorabile.

       SINbols compune un univers plin de semnificații, rafinat și elegant, ce strălucește în tonuri prețioase de auriu, punctate de farmecul inefabil al diamantelor. Forme de artă în miniatură, atent lucrate și finisate cu măiestrie în atelierul de creație, colierele reunite în colecția SINbols sunt actuale și oferă posibilități nelimitate de personalizare a unei ținute, indiferent de context sau de ocazie. Chiar dacă inspirația primară a bijuteriilor este înrădăcinată în însemnele heraldice vechi din regiunea Transilvaniei, datorită expresivității și esteticii aparte, reușesc să rezoneze într-un mod unic cu fiecare persoană și să transmită o poveste eminamente intimă. Așezate în cutiile cadou, atrag ca un magnet, însă în momentul purtării creează impresia că și-au găsit locul care le-a fost rezervat dintotdeauna. Aceasta este magia bijuteriilor create nu doar pentru un sezon, ci pentru o viață.

       Colierele care alcătuiesc colecția SINbols sunt realizate manual din aur galben, roz sau alb de 14k/18k și decorate cu câte un diamant alb. Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe moogustore.com, în showroom-ul MOOGU din Str. Ion Brezoianu nr. 4, et. 2 și în concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.

Vă plac? Pe care l-ați purta? Mie-mi place primul colier, care este denumit Wisdom (Înțelepciune). 

🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *