MustaeV set cadou de sărbători

        Săptămâna trecută am primit din partea MustaeV setul cadou Radiant Skin Holiday Box și vreau să vi-l arăt și vouă, dacă vi-l doriți să știți că-l găsiți online pe mustaevusa.com doar până pe 30 decembrie 2017. Au scos în total 3 seturi-cadou pentru sărbători, numai bune de făcut cadou unei pasionate de make-up.

      Cel primit de mine este Radiant Skin Holiday Box și conține un primer iluminator și setul de 4 măști pentru ten – la prețul de 30$. Al doilea set-cadou este Star Light, Star Bright și conține cei 5 pigmenți cu multiple utilizări: iluminator, fard glitter, strălucire pentru buze. Este 50$. Iar cel de-al treilea set este Holiday Essentials și conține câteva piese de bază pentru un make-up: paleta cu 10 nuanțe de ruj, gloss-ul de buze Golden Peach, rimelul Maxi Mascara și tușul Tension Fit Liner – la prețul de 60$. 

      Radiant Skin Holiday Box este un set ambalat foarte drăguț, m-am îndrăgostit de el de când l-am văzut. Este o cutie în formă de piramidă, neagră, dintr-un carton fin, de calitate, simplu și prins frumos cu o panglică în formă de fundiță. Înăuntru produsele erau ambalate cu grijă în hârtie de cadou simplă, grena. După cum v-am spus, înăuntru am găsit primerul Lustrous Cream Base și cele 4 măști pentru ten Mood Therapy Sheet Masks. Despre măștile pentru ten, v-am scris deja și mă puteți vedea cu o mască pe față AICI. V-am povestit și despre primerul iluminator Lustrous, dar acest articol este unul dintre cele câteva care s-au pierdut în aprilie anul acesta, când mi-a picat serverul pe care îmi țineam blogul. 🙁  Dar vă scriu acum despre el, în câteva cuvinte. Este un primer pentru ten, care conține particule cu 70% apă, care mențin pielea hidratată, fină și suplă, îmbunătățind, totodată, aderența fondului de ten. Particulele fine, roz, iluminatoare conținute dau un aspect sănătos tenului, glowy. De asemenea, primerul poate fi folosit și singur, fără fond de ten peste, pentru un ten radiant și luminos. Este un primer foarte bun, cu efect iluminator, care dă un aspect odihnit tenului. Îmi place.

Ce ziceți despre acest set cadou?

13 comentarii la „MustaeV set cadou de sărbători

  1. Cat de elegant arata punguta 🙂 e luxury asa 🙂 nu am mai incercat produse de la ei 🙂 arata tare drăguț:) cred ca ma tentează setul cu cei 5 pigmentei 🙂 Te pup! :*

  2. am auzit multe lucruri bune despre produsele lor, din pacate inca nu am apucat sa le testez , iar setul mi se pare unul destul de folositor 😀 sa il folosesti cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *