Ediția de Crăciun de la Yves Rocher

      Rețeta unor sărbători de Crăciun reușite, nu o cunoaște nimeni. Toți încercăm să fim mai buni, să oferim zâmbete și clipe de neuitat celor dragi, fie că sunt prieteni sau familie și în același timp să ne simțim și noi bine. Petrecem timp împreună, depănăm amintiri în jurul bradului, râdem, facem cadouri, ne bucurăm de mesele festive tradiționale. Ca în fiecare an, și-n această iarnă Yves Rocher ne ajută să petrecem cât mai bine sărbătorile. Collection Noel, anul acesta are două arome minunate care să ne bucure simțurile: una energizantă – fructele de poveste și una delicată – vanilia albă. Aromele sunt ediție limitată, probabil le veți găsi în magazine doar anul acesta.

      Fie că alegeți fructele de poveste, adică fructele de pădure (marvelous berries), sau vanilia, în fiecare colecție dintre cele două veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru un ritual complex de îngrijire a corpului și a simțurilor. Texturile sunt fine sau bogate, iar formulele senzoriale sunt îmbogățite cu unt de Karité bio și cu extract de Albăstrele bio.

      Sunt sigură că ați văzut și seturile cadou cu produse de tot felul, de la skincare și make-up, până la parfumurile bărbătești. Ba chiar vă puteți crea propriul vostru set, cu produsele dorite, vă alegeți chiar și ambalajul. Iar calendarul advent este o bună alegere pentru un cadou, dacă mă întrebați pe mine, conține destule produse care să satisfacă orice nevoie/dorință (demachiante, loțiuni, lacuri unghii, make-up, parfum, haircare, skincare).

      Pe gustul meu este mai mult aroma fructelor de pădure, dar și vanilia miroase extrem de bine. Deja am terminat săpunul lichid de mâini cu aromă de vanilie, tare mult mi-a plăcut. Nu usucă pielea, curăță bine, iar aroma e minunată, toată familia s-a declarat mulțumită de acest săpun. De asemenea, am început și cremele de mâini (da, pe amândouă 😀 ) și hidratează bine, plus că miros nemaipomenit. Am început să folosesc și balsamurile de buze, pe amândouă, da 😀 chiar dacă în poze îl vedeți început doar pe cel cu fructe de pădure. Am fost atât de curioasă cum sunt, cum se simt aromele, încât le-am început pe ambele. Aromele balsamurilor nu sunt foarte puternice, dar nici nu mi-aș fi dorit arome puternice pe buze, ca să nu mai pot mânca nimic sau simți vreun alt miros. 🙂 Am un balsam pe birou, la îndemână, iar altul pe noptieră lângă pat. Sunt emoliente și hidratează, perfecte pentru iarnă.

      Îmi place și apa de toaletă cu aromă de fructe de pădure. Miroase tare bine, e fix pe gustul meu, fructat proaspăt. Nu persistă foarte mult, câteva ore, doar e apă de toaletă, dar o poți reaplica, e ca un body mist. Nu am încercat lumânările parfumate, dar merg săptămâna viitoare să-mi iau una. Sunt sigură că miros divin, nu pot trece sărbătorile de iarnă fără lumânări parfumate aprinse.

      Voi ce v-ați luat din cele două colecții de Crăciun de la Yves Rocher? Care aromă e preferata voastră?

17 comentarii la „Ediția de Crăciun de la Yves Rocher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *