Cupio, In the city – lacuri de unghii

    Cupio este un brand românesc și mă bucur că, fix azi de 1 decembrie, mi-am ales să vă scriu despre el. Vreau să vă arăt lacurile mele de unghii din gama In the City, gamă care ne poartă într-o aventură prin marile orașe ale lumii. Este o gamă cu lacuri de unghii pentru manichiura clasică, pentru unghii naturale, nu semipermanentă și nici pentru unghii false. Deși cred că brandul Cupio este mai renumit pentru lacurile gel UV, acrylice sau oje semipermanente. Eu am avut, de-a lungul timpului și unghii false și semipermanente, dar acum le am naturale și bine-mi pare pentru că așa pot purta tonele de oje pe care le am. 🙂

     Din această gamă eu am nuanțele Metallic Silver, New Delhi, Lisbon, Riga și Chameleon Blue Purple, pe care mi le-am ales la o vizită într-unul dintre magazinele Cupio, cred că cel din Veranda Mall din zona Bucur Obor, București. Evident că îmi plac toate, din vreme ce eu le-am ales, dar cum se văd pe unghii, cel mai mult îmi plac nuanțele Metallic Silver și New Delhi. Metallic Silver este un argintiu foarte frumos, foarte plin, se vede aproape ca la mirror nails, iar eu sunt mare fan unghii cu efect de oglindă (mirror nails). New Delhi este un mov tare frumos, cald. Lacurile Cupio In the City sunt pigmentate și strălucitoare. Gramajul este de 15 ml. De asemenea, sunt și rezistente, nici nu mai știu câte zile le-am ținut pe unghii, la un moment dat le-am șters eu, să îmi fac o manichiură nouă. Se usucă rapid și luciul este puternic. Am avut chef de modele pe unghii atunci când le-am aplicat, așa că mi-am zis de ce să nu le folosesc pe toate. Rezultatul e ce vedeți, cam multe modele pe o singură mână, noroc că a fost doar la mâna stângă. La mâna dreaptă am folosit un singur model și o singură nuanță – New Delhi. Pensula este destul de lată, îmi place cum se aplică oja și acoperă uniform unghia. La vizita în magazin mi-am luat și dizolvantul pentru lacuri de unghii fără acetonă, care este bun, îndepărtează lacurile de pe unghii fără probleme, l-am folosit și la alte oje de la alte brand-uri. 

Metallic Silver             Lisbon               Riga

New Delhi        Chameleon Blue Purple

Metallic Silver

manichiură mâna dreaptă 🙂

manichiură mâna stângă  🙂

cele 2 lacuri care-mi plac cel mai mult: New Delhi și Metallic Silver

     Manichiura, chiar dacă a fost cam încărcată, vă spun că mi-a fost admirată de multă lume, atât ca model, cât și ca nuanțe. Oricum, nuanțele Cupio sunt originale, nu tradiționale. Dacă vă doriți altceva pe unghii, puteți încerca nuanțele In the City, sunt și bune, și frumoase. Dacă vi le doriți, le găsiți la 18 – 20 lei, online pe cupio.ro și în magazinele fizice din Timișoara – Centrul Comercial Euro, Iulius Mall și Timișoara Shopping City; în Cluj în Iulius Mall; în Constanta – City Park și Vivo Shopping; în București – Veranda Mall, Băneasa Mall și Sun Plaza, iar în Arad în Atrium Mall. 

12 comentarii la „Cupio, In the city – lacuri de unghii

  1. Am descoperit brandul Cupio si m-au impresionat calitatea lor la preturi accesibile. Zilnic ma tenteaza sa-mi cumpar ceva de la ei, iar luni vreau sa-mi cumpar o pereche de genute si adeziv negru pentru ele.
    P.S. Frumoasa manichiura! <3

  2. Si mie imi plac lacurile de unghii de la cupio, iar din aceasta colectie am si eu 2: una pe rosu si una nude. Zilele trecute am fost la un salon sa imi fac unghiile cu oja semi si tot de la Cupio aveau. Este o firma cu produse de calitate si preturi accesibile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.