Golden Rose, Metals – Metallic Collection

     Folosesc produse Golden Rose încă de când am dat cu nasul de cosmetice, din liceu. Știți că au vechime în industria cosmetică, iar ce mă bucură pe mine, este faptul că sunt mereu în pas cu noile tendințe. Mereu scot colecții noi, cu produse noi, care să satisfacă cele mai moderne gusturi. Mereu am avut rujuri, lacuri de unghii sau alte produse de la Golden Rose, îmi plac și mereu sunt cu ochii pe noile lor apariții. Recent au lansat gama metalică Metals, deoarece, deja știm că acest trend este în ascensiune. După o lungă perioadă în care mat-ul a fost la putere (eu fiind mare fan), se preconizează că 2018 va fi un an metalic.

     Metallic Collection conține creioane de buze mate metalice (10 nuanțe), farduri metalice de pleoape (9 nuanțe), iluminator lichid metalic (4 nuanțe), lacuri metalice de unghii (14 nuanțe) și o paletă de contouring cu pudră de conturare, iluminator și blush. Dintre toate acestea eu am 3 creioane metalice pentru buze și 3 lacuri de unghii. 

     Lacurile de unghii Metals – Metallic Nail Color pe care le am sunt: 101 – argintiu, 102 – auriu și 113 – mov metalic. Sunt în format mini, de 6 ml și mi se par foarte drăguțe așa minione cum sunt. Conțin pigmenți metalici foarte fini care asigură cu succes o culoare intensă cu străluciri metalice, de lungă durată. Eu am aplicat pe unghii doar un singur strat, acoperirea este foarte bună, pigmentată, nu știu cum s-ar vedea cu un al doilea strat, probabil mai strident. Eu le prefer cu un strat. Periuța nu este nici îngustă, nici foarte lată, este potrivită și maleabilă ceea ce face ca lacul să se aplice foarte ușor. Se usucă repede, ca majoritatea ojelor metalice, ceea ce este un plus. Încă le am pe unghii, deci nu știu cât de ușor sau greu se curăță. Bănuiala mea este că se vor curăța destul de ușor, nu mi se par a fi ca lacurile de unghii cu particule mari sclipitoare, care se curăță greu, cu folie de aluminiu. Toate cele 3 nuanțe îmi plac, deși, cred că datorită sărbătorilor care se apropie, văd că mă încântă foarte tare cea aurie. Dar sunt sigură, că peste ceva vreme, după sărbători, mă va atrage mai mult cea argintie sau cea mov. Din gamă îmi mai doresc și nuanța 107, un taupe metalic cred eu, care mi se pare tare interesantă. Le am pe unghii de 4 zile, am gătit, am spălat, am tastat și ele rezistă eroic. La mâna dreaptă, doar una dintre unghii s-a tocit puțin pe margine, dar nu a sărit sau mai știu eu ce. Restul sunt ca și cum acum le-am aplicat. Pe site-ul Cosmania le găsiți la 10 lei. 

      Creioanele de buze Metals – Matte Metallic Lip crayon pe care le am eu, sunt: 02 – bronz auriu, 07 – roșu roze metalic și 08 – burgundy metalizat. Creioanele sunt moi, cremoase ceea ce face ca aplicarea lor să fie ușoară. Sunt foarte pigmentate, culoarea este intensă. Nu usucă buzele întrucât conțin aminoacizi, vitamina E și unt de shea. Cel mai bine consider că mă prinde nuanța 07, dar mie îmi plac toate și le folosesc pe toate. Am primit complimente atunci când le-am avut pe buze. Se fac remarcate, ies în evidență, te scot din anonimat. Sunt destul de rezistente. Cel mai puțin rezistă pe buze nuanța deschisă 02, care, după ce ai mâncat nu se mai observă. Celelalte două au o rezistență mai mare în timp și cred că au ceva dintr-un lip stain, deoarece buzele rămân cu o tentă roze, după ce le ștergi. Lucru care mie îmi place. Creioanele nu sunt retractabile, se ascut. Mereu mi-a plăcut acest tip de creioane jumbo pentru buze, iar acestea nu fac excepție. Pe Cosmania le găsiți la 20 lei. 

nuanța 02 ↑

nuanța 07 ↑

nuanța 08 ↑

     Se anunță noi lansări de produse la Golden Rose, prin urmare, stați cu ochii pe ei. Voi aveți ceva din gama Metals? Cum vă place noul trend metalic? 

*****

18 comentarii la „Golden Rose, Metals – Metallic Collection

  1. Vai, nu ma asteptam ca aceste nuante de oje sa arata atat de frumos! Trebuie neaparat sa mi le iau si eu cat de curand, cred ca s-ar potrivi cu decorul stralucitor de Craciun 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *