Gala Eva.ro 16 ani și m-am simțit puțin vedetă

       Nu mă laud, chiar deloc, doar vroiam să vă spun că am participat (ca invitat) la Gala Eva.ro organizată cu ocazia împlinirii a 16 ani de existență online. Și m-am simțit bine. Au fost invitate o mulțime de vedete, pe unele le mai întâlnisem, cu unele chiar mai stătusem de vorbă în trecut, dar au fost și câteva pe care le întâlneam pentru prima dată. Și uite așa, printre ele, m-am simțit și eu importantă, puțin vedetă 😀

    Gala a fost găzduită de Avenue 48, o locație exclusivistă din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalități publice din showbiz-ul românesc au dat curs invitației lansate de eva.ro. Gazda evenimentului a fost și la aceasta ediție, Geanina Ilieș.

     Seara a fost deschisă de DJ John Rivas și Omar și a continuat cu momente de dans susținute de studioul de dans Arthur Murray, mini recital susținut de Alina Eremia, iar seara a fost încheiată cu un concert semnat Liviu Teodorescu. Eu și prietena mea, Monica, beauty blogger și ea, ne-am delectat cu câte un desert îndulcit natural cu green sugar și cu câte un pahar de vin tare bun. Vinul meu a fost roșu sec, al Monicăi a fost alb. Nu știu ce marcă era vinul, dar mi-a plăcut mult. Am îndrăznit chiar să cer și un al doilea pahar.  🙂   De asemenea, am servit și câte o  super înghețată marca Antica Gelateria del Corso, foarte gustoasă! Și deși combinația nu e cea mai fericită: desert, vin și înghețată, nu am avut nimic, totul a fost perfect. 😀  Voie bună, distracție, muzică bună, vă spun că m-am simțit minunat, o seară reușită, care trebuie repetată. 

     Printre vedetele care au sărbătorit 16 ani de Eva.ro s-au numărat: Pavel Bartoș, Andra și Cătălin Măruță, Laura Coșoi, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Diana Munteanu, Răzvan Simion, Lidia Buble, Dani Oțil, Codruț Kegheș (Cătălin Dezbrăcatu’), Cosmin Seleși, Lora și multi alții.

     În cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalități publice, a decis care sunt vedetele câștigătoare pe 15 categorii. Membrii jurului au fost: Adina Halas Hugeanu (realizator de radio și prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine și stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) și Monica Vlad (Personal Branding). Dintre cele 15 categorii: 

Cea mai îndrăgită vedetă masculină – Pavel Bartoș
Cel mai îndrăgit artist – Smiley

Cea mai îndrăgită artistă – Andra
Cea mai îndrăgită emisiune culinară – Chefi la cuțite

Cea mai îndrăgită emisiune – talent show – Vocea României

Cea mai îndrăgită piesă a anului 2017 – De unde vii la ora asta? – Smiley

     Câțiva doar dintre partenerii Galei Eva.ro 16 ani: Andra Cosmetics, Avenue 48, Cupio, Antica Gelateria del Corso, Beauty Concept Boutique, Bioderma, Caudalie, Geta Voinea, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Mihaela Glavan, Skincode, Clubul Yves Rocher și Studioul de dans premium Arthur Murray. 

     Înregistrare video Gala Eva.ro 16 ani: https://www.eva.ro/16-ani/

Voi citiți Eva.ro?

14 comentarii la „Gala Eva.ro 16 ani și m-am simțit puțin vedetă

  1. Cred ca oricine s-ar fi simtit extraordinar la aceasta gala. Am vazut ceva imagini cu vedete la televizor. Nu stiam ca puteau intra si persoane care nu fac parte din media! Foarte frumoasa experienta

  2. Sunt abonata la Eva.ro de peste 5 ani. Au multe articole interesante si un forum unde poti pune diverse intrebari si discuta cu alti membri. Cred ca te-ai simtit tare bine la eveniment! Nu stiam ca sunt de 16 ani in online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *