3 rujuri NYX

     Vă spuneam la finalul ultimului articol despre produse NYX, că mai am câteva noutăți de la acest brand, de data aceasta pentru buze. Așadar azi vă veți delecta cu 3 rujuri NYX, dintre care 2 sunt apariții recente. Primul este un ruj lichid mat din gama NYX Lingerie – nuanța Bedtime flirt, pe care vi l-am arătat deja AICI, iar pe celelalte două (cele recente), le-ați văzut AICI: NYX Liquid Suede Metallic Matte – nuanța Bella și NYX Super Cliquey Matte Lipstick – nuanța Conform

     Gama Lingerie mi-a plăcut de când a apărut, atât nuanțele, ideea în sine a unei game doar cu nude-uri, dar și calitativ. Primul meu ruj lichid mat din această gamă este faimosul Embellishment (vi l-am arătat AICI), care mi-a plăcut enorm și care m-a făcut să-mi mai doresc și alte nuanțe din această gamă. Așa mi-am luat și al doilea Lingerie Matte Lipstick în nuanța Bedtime flirt, care este un nude cuminte, o nuanță „cafea cu lapte”. Mie-mi place tare mult și nuanța în sine și cum mă prinde culoarea, chiar mi se pare că mi se potrivește mai bine ca Embellishment. Rezistența rujului este de câteva ore, se ia dacă mâncați chestii cu ulei și va rămâne doar pe margini. După aplicare, se usucă repede pe buze și este rezistent la transfer. Se demachiază doar cu bifazice, uleiuri, demachiante/cleansere pe bază de ulei. Știm cu toate cât de greu îți găsești nude-ul perfect, care să ți se potrivească tonului pielii, de aceea mă bucur că am dat peste Bedtime flirt, mi se pare perfect pentru mine. Voi aveți vreun nude din gama Lingerie? Care și cum vi se pare? 

     NYX Liquid Suede Metallic Matte – nuanța Bella – este un ruj lichid mat satinat, finish metallic, un cupru roșiatic. Îmi place nuanța tare mult, dar încă nu-mi dau seama dacă mi se potrivește sau nu. Voi ce spuneți? Are un efect optic de mărire a buzelor. Este un lichid creamy cu o textură foarte fină. Aplicarea este ușoară, dar trebuie să aveți mâna fermă când trasați conturul buzelor, deoarece orice tremurat se vede. Țin buzele deschise până se usucă, dar apoi rezistă foarte bine, ore bune, până vă înfigeți în platourile cu mâncare. Este rezistent la transfer, deci vă puteți pupa iubitul sau pisica fără grijă ♥  Mie mi se pare că nu ar fi de purtat ziua, la serviciu, ci, mai degrabă, seara, în oraș. Și chiar mi-aș mai alege câteva nuanțe pentru serile de party: ex. Modern Maven sau Pure Society (mov-uri pline cu subton albastru), sau chiar o magenta – Buzzkill. Se demachiază la fel ca și Bedtime flirt, cu un demachiant pe baza de ulei. Câteodată îmi fac ombre lips cu NYX Lingerie Bedtime flirt pe marginile buzelor, iar în mijloc aplic NYX Metallic Matte Bella, ca în poza de mai jos. Vă place? 

ombre lips 

      Pe NYX Super Cliquey Matte Lipstick în nuanța Conform l-am lăsat special la final, pentru că încă nu m-a convins. Este un ruj cremos mat și are o formă inedită, de lacrimă. De asemenea, este interesant și sistemul de dozare a rujului, printr-un singur click la capătul lui, de aici și numele Cliquey. 🙂 Nuanța este un maro deschis și ar fi foarte frumoasă dacă nu s-ar întinde cu dâre. Deci aplicarea lui se face cu dâre și dacă încerci să dai peste ca să uniformizezi, cumva devine prea mult ruj pe bucata respectivă și se fac mici guguloaie (aglomerări) de ruj, complet inestetice. Eu nu am reușit o aplicare uniformă, mai încerc. Sunt curioasă dacă și celelalte nuanțe din gamă sunt tot la fel. Culoarea este pigmentată și nu usucă buzele, se simte chiar un pic hidratant. Rezistența este cea a unui ruj cremos, adică una normală până la prima atingere. Se șterge foarte ușor, chiar și cu un șervețel uscat. Culoarea ambalajului este la fel ca nuanța rujului. Așa sunt toate rujurile din gamă. Aș încerca de curiozitate și alte nuanțe din gamă, ca să văd dacă sunt toate la fel ca al meu. 

     Machiajul ochilor este realizat integral cu nuanțe din paleta NYX Ultimate Warm Neutrals, care îmi place foarte mult, iar, după cum puteți vedea, nuanțele sunt perfecte pentru toamnă. Și nu numai.

     Acestea sunt cele 3 rujuri NYX intrate recent în colecția mea. Evident că le prefer pe primele două, deși îl voi folosi destul de mult și pe ultimul, ca să văd dacă m-am înșelat, poate nu am știut eu ce și cum să fac. Știți unde le găsiți: în magazinele lor fizice din București și Constanța, dar și online pe makeupshop.ro. 

     Dacă mai aveți întrebări referitoare la aceste rujuri, le aștept în comentarii, simt că nu am spus totul, că mi-a scăpat ceva. Le aveți și voi? Ce nuanțe?

21 de comentarii la „3 rujuri NYX

  1. Nu am folosit inca ruj NYX dar am auzit si acum citit pareri despre ele si cred ca o sa vizitez un magazin NYX pentru a testa cateva nuante

  2. Sunt o fana a rujurilor NYX, le iubesc efectiv. Chiar doua din cele 3 nuante le am si eu si nu pot spune decat ca sunt wow si se vad super.

  3. Dragute pozele, Andreea!
    Bedtime Flirt am si eu si simt ca usuca mai mult buzele decat la inceput..nu prea l-am mai folosit. Din gama Suede nu am inca nimic, dar stiu ca au nuante si mai cuminti si mai nebune.

  4. Am avut si un Lingerie, cel care era movuliu, am un lapsus acum si mi-a placut atat de mult, dar cand mi s-a terminat nu l-am mai gasit in magazin. Bine ca mi-ai adus aminte acum, sa merg sa il caut iar. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *