Tesori d’Oriente Byzantium

      Deși gama Byzantium de la Tesori d’Oriente a apărut de acum 2 luni, mie mi se pare că aroma exotică a acesteia se potrivește mai bine cu toamna. Povestea începe cu scorțișoară, migdale și mimoze delicate, continuă cu miere și trandafir negru, iar finalul grandios este alcătuit din notele lemnoase de oud, vanilie, mosc alb și cacao.

       Gama a fost inspirată din bogăția de culori, decorațiuni de lux și arome exotice ce au definit legendarul oraș din Antichitate. O plimbare printre clădirile somptuoase, cu mozaicuri bizantine și cu parfumuri create din ingrediente rare, este călătoria din vis pe care ritualul de îngrijire o imaginează.

      Noua gamă prezintă trei produse – parfumul, crema de duş şi crema de baie. Cele două ingrediente principale ale gamei Tesori d’Oriente Byzantium sunt labdanumul, o rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, ingredientul vedetă care se găsește doar în zona Halfeti, un sat tradițional din Turcia. Trandafirul negru prezintă nuanțe roșiatice închise și are un parfum senzual, misterios, potrivindu-se perfect cu aroma caldă a labdanumului, într-un mozaic de miresme exotice.

     Gama Tesori d’Oriente Byzantium caracterizează perfect răsfățul oriental, care încântă toate simțurile. Parfumul produselor se menţine timp ȋndelungat, iar crema de duş şi cea de baie hidratează intens pielea, de la prima aplicare. Ambalajul produselor recreează mozaicurile puternic colorate din orașul cosmopolit al Antichității, un oraș care a redefinit luxul și eleganța.

Gama conţine:

Apă de toaletă 100 ml, 27 lei

Cremă de duş 250 ml, 12 lei

Cremă de baie 500 ml, 19 lei

Vă place gama? V-ați luat ceva din această gamă? 

13 comentarii la „Tesori d’Oriente Byzantium

  1. Am si eu crema de baie de prin primavara si abia asteptasem sa vina toamna si sa o pun ,,la treaba”. Miroase geeeniiiial <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *