Pudrele mele MustaeV

     sunt 3 la număr. O pudră compactă Face Architect Powder și două pudre pulbere (libere) Silky Cotton Loose Powder: o nuanță fără nume și fără număr (îi vom spune naturală) și a doua nuanță – 02 Baby pink. Despre prima nuanță, cea naturală, v-am scris anul trecut, dar o dată cu problemele avute în aprilie, anul acesta, cu serverul care îmi găzduia blogul, se pare că am pierdut câteva articole, printre care și acesta despre prima pudră Silky Cotton Loose Powder de la MustaeV. Credeam că mi-a trecut supărarea, dar văd că încă mă întristez când îmi aduc aminte că munca mea în care am investit timp, bani, plăcere și multe altele, pur și simplu nu mai există, a dispărut. E un sentiment ciudat, plin de amărăciune. 

     Pudra pulbere Silky Cotton Loose Powder, este prima pudră liberă de la MustaeV și nu are vreun nume sau număr. Deși ei spun că pudra este translucidă și că ar merge tuturor nuanțelor de ten, mie mi se pare că nuanța pudrei este destul de albă și că se potrivește doar tenurilor deschise și foarte deschise. Pentru tenurile medii și mai închise, pudra se poate folosi doar pentru conturare. Eu având tenul deschis, folosesc pudra atât pentru fixarea machiajului, cât și pentru conturare. Pudra vine cu o pernuță/burețel (gen cushion) din microfibră pentru aplicarea pudrei, dar eu folosesc o pensulă, nu acest aplicator. Mi se pare mai igienic așa, decât să-mi las sebumul pe aplicator la fiecare utilizare. Plus că pensulele se spală mai ușor ca aceste aplicatoare. Iar cu aplicatorul gen cushion se aplică o cantitate mai mare de pudră, cu pensula poți lua exact cât produs ai nevoie. Pudra este extrem de fină și o plăcere să o aplici și, dacă nu știați deja, vă spun că produsele MustaeV sunt produse profesionale, folosite de make-up artiști. Produsele MustaeV sunt folosite la marile show-uri de fashion din SUA și sunt sigură că nu doar acolo. O găsiți AICI. Cu această pudră îndepărtez luciul nedorit din zona T, fără a matifia de tot tenul, lăsând o strălucire discretă și creează un aspect de piele netedă, uniformă. Cei de la MustaeV ne dau un tip/sfat de folosire a pudrei: să amestecăm o cantitate de pudră Silky Cotton cu un pigment iluminator (ei sugerează pudra-pigment Moonlight Powder White) pentru a crea o iluminare naturală pentru zona de deasupra obrajilor. 

      Anul acesta au lansat o nouă pudră liberă Silky Cotton Loose Powder dar aceasta are și număr, și nume: 02 Baby pink. După cum este și numele, pudra este roze, cum se vede și în poze și a fost creată pentru a îndepărta sebumul și a păstra tenul, în același timp, cu un aspect sănătos, natural. Nu mi se pare a fi vreo altă diferență între cea translucidă și aceasta Baby pink, în afară de culoare. Baby pink este la fel de fină, se aplică la fel și se folosește atât pentru fixarea machiajului, cât și pentru matifierea zonelor cu sebum, ca orice altă pudră. După cum vedeți și din swatch-uri, chiar și diferența de culoare nu e atât de mare, o dată aplicată pudra pe ten. Dacă nu aplic o cantitate mare de pudră, diferența de culoare e aproape insesizabilă, poate doar în anumite lumini să se vadă ceva mai clar. O găsiți AICI.

      Pudra compactă, Face Architect Powder, nuanța Silhouette, este o pudră pentru conturarea feței. Exact așa o și folosesc, ea fiind nuanța închisă, iar ca nuanțe deschise folosesc cele două pudre libere de mai sus. Contouring-ul rezultat este unul foarte fin și diafan, tocmai pentru că este făcut cu pudre. Conturarea nu este una intensă, puternică, ci una ușoară, abia perceptibilă. Nuanța este un maro-bej, particulele pudrei sunt fine, iar umbrele create pe față cu ea, par foarte naturale, pigmentația fiind una potrivită, nici prea intensă, nici slabă. Nu credeam că-mi va plăcea contouring-ul atât de mult, până am dat de această pudră compactă. O găsiți AICI. Evident că nu-mi fac contouring în fiecare zi, dar când îmi fac, e o reală plăcere să folosesc aceste pudre, se lucrează foarte ușor cu ele, iar look-ul final este foarte plăcut. Rezistența tuturor pudrelor pe ten eu zic că depinde de tenul fiecăreia și de sebumul produs, deși dacă nu transpirați și aveți un ten normal, pudrele rezistă în jur de 4, chiar 5 ore, fără probleme. 

     Ca să nu mă mai lungesc, eu sunt încântată de aceste pudre, nu le folosesc zilnic, dar destul de des și e o reală plăcere să „mă joc” cu ele. Se vede că produsele sunt profesionale, s-a pus mare accent atât pe calitatea lor, cât și a recipientelor. Cutiile pudrelor sunt solide, conținutul vine sigilat cu folie, capacele se închid bine și, chiar și cutiile în care sunt ambalate sunt gândite ergonomic. 

Voi ați încercat vreun produs MustaeV?

♠ ♣ ♥ ♦

20 de comentarii la „Pudrele mele MustaeV

  1. Arata tare bine produsele astea dar inca nu le-am incercat 😀 ma tenteaza pudrele libere <3 eu cu astea ma inteleg cel mai bine 😛 imi plac tare mult ambalajele lor 😀

  2. Folosesc acum pudra pulbere in nuanta 02 si desi imi era teama sa nu fie prea roz pe tenul meu, este ok. Insa evit sa o aplic cu buretelul din dotare, pentru ca lasa punctele alea…din sistemul de dozare…nu stiu de ce, caci la cea alba nu se intampla la fel. Oricum, imi place ca nu incarca si matifiaza.
    Si cea de contur imi place mult si nu o folosesc nici eu des, dar atunci cand imi fac un mic contur, o aplic pe ea cu incredere!

    • Nici eu nu foloseam, dar sunt foarte bune pudrele încât întind mâna, acum, natural după ele. Eu folosesc doar un pic de pudră zilnic, iar conturarea mai rar. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *