Paste de dinți naturale de la VIVANATURA

       V-am povestit AICI despre prima pastă 99,5% naturală pe care o folosește piticul meu (și eu câteodată fără să știe el 😀 ), iar acum am aflat despre alte două și e bine să știți și voi pentru a avea alternative sănătoase la care să apelați. Pentru că toți ne dorim să folosim produse de îngrijire cât mai naturale, nu? Spălatul și îngrijirea dinților sunt obiceiuri zilnice importante pentru noi, iar pentru a fi eficiente, e bine să alegem paste de dinți naturale. Nu am încercat încă aceste două noutăți, doar vă spun ce am aflat despre ele. Oricum, o sesiune de cumpărături este deja planificată. 

      VIVANATURA a dezvoltat o întreagă gamă de paste de dinți naturale, gama GennaDent care conține un ingredient cheie: argila bioactivă. Compoziția ei este asemănătoare cu aceea a corpului omenesc: cu numeroase minerale, printre care calciu, potasiu, siliciu, fier.  În plus, argila bioactivă absoarbe toxinele și echilibrează Ph-ul de la nivelul cavității bucale; este cicatrizantă, regenerează gingiile, remineralizează dinții și ajută la prevenirea cariilor.

GennaDent Argentum, Pastă de dinți cu argilă și argint

        Rețeta unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă bioactivă şi extracte naturale din 23 de plante (printre care aloe vera, rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada-șoricelului, roiniță, busuioc), metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Poate fi utilizată ca adjuvant în paradontoze, gingivite și sângerări gingivale. Pentru aceasta, în paralel cu obișnuitul periaj al dinților, putem să o folosim ca pansament gingival: plasăm pasta de dinţi pe gingie şi menţinem aproximativ 3 minute, clătind ulterior cu apă. GennaDent Argentum de la VIVANATURA nu conține fluor (substanță sintetică ce poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate) și nici alte chimicale toxice (PEG-uri, parabeni, spumanți) de aceea o putem menține un timp mai îndelungat în cavitatea bucală. Și ce e foarte interesant: poate fi și înghițită, ea nu prezintă niciun risc pentru sănătate în cazul ingerării accidentale! Avantajul unui produs natural!

GennaDent Junior, Pastă de dinți pentru copii, cu argilă și portocale

       Recomandat mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți. Dacă le oferim o pastă de dinți naturală și atrăgătoare (prin aroma plăcută de portocală) îi încurajăm pe cei mici să își însușească prin joacă obiceiul – atât de folositor! – al igienei dentare frecvente și regulate. Pasta de dinți Junior are printre componentele sale de bază argilă bioactivă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante (muşeţel, coada-şoricelului, salvie, lemn-dulce, sunătoare, pătlagină). Argila bioactivă echilibrează Ph-ul de la nivelul cavităţii bucale – perturbat de consumul de dulciuri, este cicatrizantă, protejează gingiile, mineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor. Datorită compoziţiei 100% naturale din care este realizată, GennaDent Junior nu prezintă risc în cazul ingerării accidentale în mici cantități. Nu conține fluor! Nu conţine PEG-uri, parabeni, spumanţi, nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali şi este realizată printr-un procedeu tehnologic special ce menţine nealterate proprietăţile ingredientelor naturale.

       Gama GennaDent de la VIVANATURA ne prezintă 8 paste de dinți naturale, fiecare creată special ca adjuvant în diversele probleme și dezechilibre de la nivelul gurii, al mucoasei bucale sau al gingiilor și dinților, cu efecte binefăcătoare la nivelul acestora. Pentru menținerea eficienței ingredientelor naturale acestea sunt procesate numai „la rece” – evitându-se cu stricteţe procesele ce ar putea inhiba acţiunea lor terapeutică.

      Pastele de dinți GennaDent de la VIVANATURA le găsim în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua dm drogerie markt și pot fi comandate online pe vivanatura.ro.

Le-ați încercat? Ce paste de dinți naturale folosiți voi? Da-ți-mi idei!  🙂

16 comentarii la „Paste de dinți naturale de la VIVANATURA

  1. Sunt curioasa sa le incerc, desi eu am o reticenta la pastele de dinti naturale…tin minte ca am mai incercat ceva, insa nu am putut sa o folosesc…cred ca sunt prea obisnuita cu cele din comert. Dar poate le voi da totusi o sansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *