Gama multiCOLLAGEN – elmiplant

       Nu știu cum sunteți voi, dar odată cu zilele din ce în ce mai reci, cu toamna, cu pregătirea pentru iarnă, începe să mă preocupe mai mult îngrijirea tenului. Mă analizez bine de tot în oglindă, mă documentez despre diverse aspecte sau ingrediente, mă sfătuiesc cu diverse prietene din domeniul skincare și îmi concep o nouă rutină de îngrijire a tenului, care să se adreseze nevoilor pielii mele. Așa am făcut și în această toamnă, noroc că odată cu ea, au fost și multe lansări de produse noi, care să ne ajute să arătăm cât mai bine. Una dintre cele mai interesante lansări a fost gama MULTICOLLAGEN de la elmiplant.

     Gama MULTICOLLAGEN îmbină cercetările avansate în domeniul cosmeticii și inspirația din natură. Rezultatul sinergiei dintre cele două este o gamă alcătuită din trei produse: crema antirid de zi cu SPF10, crema antirid de noapte şi serul antirid concentrat – cu ingrediente în care este integrat Collagen Restorer, substanța activă principală din formulele propuse drept soluție anti-aging.

     Colagenul este cea mai importantă proteină din stratul superior al pielii și este responsabilă, în principal, de netezirea, fermitatea și rezistența acesteia. Încearcă pe cât posibil să eviți zahărul din alimentația ta. Colagenul și elastina sunt două dintre proteinele cele mai afectate de consumul de zahăr, la care se adaugă dezactivarea enzimelor cu rol antioxidant, producând astfel îmbătrânirea prematură a pielii. După vârsta de 25 de ani, producția de colagen a organismului începe să scadă treptat și în jurul vârstei de 50-60 de ani se reduce brusc. Acest lucru se resimte atât în starea organismului, cât și în aspectul pielii – aceasta devine mai ternă, mai deshidratată și își pierde tonusul.

     Constituentul principal al gamei elmiplant MULTICOLLAGEN este polipeptida Collagen Restorer. Peptida antirid stimulează sinteza elementelor esențiale pentru regenerarea pielii: cele trei tipuri de colagen (I, III, IV), fibrele esențiale de susținere a pielii și acidul hialuronic. Drept rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai netedă și catifelată, mai fermă și mai elastică. Complexului peptidic Collagen Restorer i se alătură și alte ingrediente active precum colagenul natural activ, care ajută la refacerea fibrelor de susținere de la nivelul dermului, în timp ce menține un nivel de hidratare optim al epidermei și ajută la refacerea conturului feței. Un hidratant biologic al pielii este acidul hialuronic cu greutate moleculară mică, ce pătrunde chiar și în straturile mai profunde ale epidermei și contribuie la prevenirea degradării colagenului și la reducerea vizibilă a liniilor fine. Alege alimente bogate în magneziu și zinc, care susțin producerea în mod natural de către organism a colagenului. Vitamina C este de asemenea recomandată pentru a adăuga un „boost” de colagen, de la interior.

      Crema de zi antirid (19 lei) conține peptida Collagen Restorer, colagen natural activ şi acid hialuronic cu greutate moleculară mica. Produsul are SPF 10 și protecție infraroșu (IR) cu un triplu sistem de protecție (UVB+UVA+IR) ce acționează ca un scut împotriva radiațiilor UV și IR responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii și a altor acțiuni degenerative. Textura ușoară a cremei se absoarbe rapid, hidratează în profunzime tenul și îl protejează pe parcursul întregii zile de factorii nocivi. Este şi o excelentă bază pentru machiaj.

     Crema de noapte antirid (19 lei) are în componență, pe lângă ingredientele active ale gamei (Collagen Restorer, colagenul natural activ, acidul hialuronic cu greutate moleculară mica) și acizi alfa hidroxi (AHA) din fructe, cu acțiune exfoliantă blândă. Aceștia contribuie la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Acționează în profunzime pe durata nopții și conferă prospețime și suplețe tenului.

       Serum concentrat antirid (19 lei) are în formula sa Collagen Restorer, colagen natural activ, acid hialuronic cu greutate moleculară mica și complexul H2O Intense care acționează atât ca un film protector pe suprafața pielii, cât și ca rezervă de hidratare pentru a menține tonusul și elasticitatea acesteia. Serumul concentrat cu textură satinată conține și ulei natural de migdale, bogat în vitamina E, care ajută la protejarea pielii, lăsând-o catifelată și suplă. Aplicat dimineața și seara pe pielea curată, pe gât și decolteu, serumul maximizează efectul cremelor și îmbracă tenul într-un văl mătăsos, lăsând tenul fin și hidratat ȋn timp ce luptă ȋmpotriva ridurilor.

www.facebook.com/elmiplant/    &   www.instagram.com/elmiplant/

 Ce ziceți de această gamă? Ați încercat ceva din ea?
Eu aș fi vrut crema de zi să aibă factorul de protecție solară mai mare.

Un comentariu la „Gama multiCOLLAGEN – elmiplant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.