C-THRU Glamorous

      Recent s-a lansat o nouă aromă în portofoliul C-THRU, aroma Glamorous, pe care v-am arătat-o AICI și AICI. Chiar așa am perceput-o și eu, ca fiind glamourous, fascinantă, modernă și sofisticată. Eu o simt floral-fructată, nu este nici dulce, nici foarte proaspătă, ci undeva la mijloc, o combinație reușită, elegantă. Chiar așa este și compoziția: avem lămâie, mere și iederă din spectrul proaspăt. Din cel dulce și care evocă feminitatea găsim liliac, iasomie, lăcrămioare, chihlimbar și cedru. Îmi place parfumul Glamorous, poate fi purtat atât ziua, cât și seara. Ce să vă mai spun despre ambalajul care este… mov 

     Parfumul C-THRU Glamorous este un parfum cu atitudine, pentru ca noi să facem o declarație de stil în fiecare zi, să îmbrățișăm atitudinea de star în propriul film, să #makeastatement. O dată cu lansarea noului parfum, C-THRU lansează și o provocare ca fiecare dintre noi să ne descoperim latura glam, prin campania #CTHRUmakeastatementRO.

     Perioada de înscriere în campania #CTHRUmakeastatementRO este până pe 8 noiembrie și se face prin încărcarea unei fotografii pe contul personal de Instagram (care trebuie să fie public, pentru ca poza să poate fi vizualizată de organizatori), o fotografie fashion care arată atitudinea glamorous a fiecărei participante. Pentru ca înscrierile să fie valide, fiecare fotografie încărcată pe Instagram va conține în textul descriptiv hashtag-ul oficial al campaniei: #CTHRUmakeastatementRO. Personajul principal al acestei campanii, parfumul C-THRU Glamorous, este accesoriul ce nu trebuie să lipsească din arsenalul oricărei fashionista

   Participantele pot accesa platforma www.cthrumakeastatement.com pentru inspirație și pentru a afla câștigătoarea marelui premiu: un set complet C-THRU Glamorous și un voucher H&M în valoare de 1000 lei.

Baftă fetelor!

Fill your everyday with glamour!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

16 comentarii la „C-THRU Glamorous

  1. Am mirosit si eu parfumul in magazin si e genialll <3 Insa mai aveau doar testerul in Auchanul de langa mine. O sa il caut ca mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.