Noutate Paula’s Choice – Refreshing Moisture Mist

     Dragi fete, vă anunț cu mare drag lansarea unui nou produs Paula’s Choice – REFRESHING MOISTURE MIST – spray hidratant și reparator, cu efect revitalizant asupra tenului obosit. Când vine vorba despre produsele Paula’s Choice, mereu vă voi vorbi cu drag despre ele, sunt produsele mele de suflet. Refreshing Moisture Mist poate fi folosit cu rol de toner, spray hidratant și spray pentru fixarea machiajului. Este potrivit pentru toate tipurile de ten. Este următorul pe lista mea de cumpărături, am de gând să-l folosesc ca toner.

     Conține umectanți, antioxidanți din plante și amino acizi care mențin optim nivelul de hidratare a pielii și acționează pentru a revitaliza și reîmprospăta pielea. Conține ingrediente reparatoare și nutrienți cum ar fi sodium hyaluronate, peptide și antioxidanți din plante care reduc vizibil efectele cauzate de mediul extern asupra pielii. Și dacă nu mă credeți, acestea sunt ingredientele 🙂 ⇒ Aqua, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Glycerin, Dipotassium Phosphate, Punica Granatum Extract, Collagen Amino Acids, Palmitoyl Tripeptide-8, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Tripleurospermum Maritimum Extract, Adenosine, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Phosphoric Acid, Dextran, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

     Disponibil în varianta full size: Refreshing Moisture Mist 88 ml» 123 lei

Nu am idee cât de multe cunoașteți voi despre Paula’s Choice, de aceea vă las mai jos câteva lucruri.

     Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezvoltat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Portofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false.

Deci, cine și l-a mai pus pe lista de dorințe? Îl găsiți aici: https://goo.gl/G9mHzF

3 comentarii la „Noutate Paula’s Choice – Refreshing Moisture Mist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *