Inglot, O2M Breathable Nail enamel, Soft Matte, #516

      Pe 1 Septembrie, în mall-ul Promenada din sectorul 1, s-a deschis un nou magazin fizic Inglot. De fapt, nu este un magazin, ci doar o insuliță, amplasată foarte aproape de intrarea în mall, la parter, se vede de la intrare. La insulița Inglot Promenada puteți găsi majoritatea produselor lor: fonduri de ten, primere, pudre, „milioane” de nuanțe de farduri, de pigmenți, rujuri, oje, eyelinere, pensule, reduceri, noutăți, fete drăguțe, adică… de toate.

ia uitați în câte culori puteți găsi AMC Eyeliner gel ♥

     Cum am ajuns acolo, am fugit direct la mov-ul meu preferat – nuanța nr. 19 de la HD Lip Tint Matte. Apoi am trecut pe la cele noi Diamond Lip Tint și le-am făcut swatch-uri. Sunt incredibil de frumoase toate nuanțele și au un finish mat perlat. Evident că am găsit niște mov-uri, pe la rujuri și pe la gloss-uri și imediat le-am testat pe mână. 🙂 Produsele Inglot au texturi foarte fine, îmi plac mult. 

    La această deschidere am primit o veste super bună, la care doar visam: în Octombrie deschid magazin și în Afi Cotroceni mall. Așa că fetelor din Militari & Drumul Taberei începeți să sărbătoriți, vom avea Inglot aproape. 🙂 ♥

     Eu v-am mai scris despre Inglot și cred că deja știți că au produse profesionale de machiaj, chiar organizează cursuri de make-up pentru cele care doresc să facă o carieră din asta. Sunt mare fan farduri de ochi Inglot, care sunt foarte bune, am câteva nude-uri pe care vi le-am arătat mai demult. Toate știm faimosul eyeliner Inglot – AMC eyeliner gel, pigmenții Inglot (ah, pigmenții!), paleta magnetică Freedom System și multe altele care ne înfrumusețează și ne îmbunătățesc viața. Nu? 🙂

     Atunci mi-am luat acest lac de unghii, pe care vi-l prezint astăzi – nuanța nr. 516 din gama de lacuri O2M Breathable. Este o nuanță ușor mată, de aici și denumirea Soft Matte. Nu știam că au nuanțe mate, dar uite că au și chiar mai vreau vreo două (albastru și turcoaz). Mi se par altceva. Formula O2M asigură permeabilitatea oxigenului și a apei în unghii. Nu am verificat cum vine lucrul acesta, deoarece nu cred că unghia respiră, în orice caz formularea lacurilor O2M Breathable este una atent gândită, deoarece nu conține toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP) sau camfor.

     Nuanța este un roz prăfuit cu o tentă de mov. Pensula plată mi se pare foarte bună, e destul de fermă pentru a o acoperire perfectă, dar și destul de mobilă pentru o aplicare rapidă. Chiar face treabă bună și ușor. Lacul de unghii se usucă repede, ca mai toate lacurile mate. Cantitatea este generoasă, are 11 ml, cred că-mi va ajunge mult și bine. Am aplicat două straturi, deși ar fi mers și doar unul, are o acoperire bună. Rezistența m-a uimit, am avut lacul pe unghii mai mult de o săptămână și a arătat impecabil până în ultimul moment, când m-am decis că e cazul pentru o nouă manichiură. Totuși, spre finalul purtării, finish-ul nu mai era perfect mat, ca la început, ci începuse să lucească pe alocuri.

     După cum vedeți, nuanța m-a inspirat să „trag” și un model mic pe două unghii. Sper să vă placă, mie mi-a plăcut. L-am făcut cu mâna liberă, ceea ce înseamnă ceva, eu având „două mâini stângi” când vine vorba de îndemânare. 😀

     Stați ochii pe pagina de Facebook Inglot, deoarece se anunță noi produse foarte interesante. 

22 de comentarii la „Inglot, O2M Breathable Nail enamel, Soft Matte, #516

  1. Ce-mi place nuanta! <3
    Si eu am doua oje din colectia asta Breathable, rezista cateva zile bune pe unghii fara top coat si mi se par super calitative. Cat despre partea de make-up… <3 ce sa mai zic..le-as vrea pe toate. Cel mai mult ma atrage un iluminator in degrade, ahh cat e de frumos, sper sa mi-l i-au candva.

  2. Ah, cum arata toate produsele <3 Si mie imi plac mult produsele Inglot si cu toate ca as vrea sa folosesc mai multe, de fiecare data sunt tentata sa incerc si altceva. Cred ca o sa imi cumpar si eu oja pentru ca e fix nuanta de roz pe care o ador.

  3. Imi plac mult produsele lor. Acele culori de la diversele rujuri lichide sunt foarte interesante si manichiura este interesanta chiar daca consideri ca ai maini stangi. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *