Impresii la jumătatea tratamentului cu IPL la NomasVello

     La sfârșitul lunii august am avut cea de-a patra ședință de IPL la NomasVello, adică am ajuns la jumătatea tratamentului de epilare definitivă, mai am încă 4 și scap de tot. De tot părul nedorit 🙂 Anca, tehniciana NomasVello mi-a spus că am nevoie de 8 ședințe. Apoi, după terminarea tratamentului, voi mai merge cam de 2 ori pe an la întreținere. Despre prima ședință IPL v-am scris deja AICI și în fiecare lună am încercat să vă spun ce promoții sau reduceri puteți găsi la No+Vello. De exemplu, în luna Septembrie tratamentele faciale sunt reduse cu 51% (doar 99 lei în loc de 200 lei), iar cele corporale sunt reduse cu 64% (99 lei în loc de 270 lei).

     Mi-a fost teamă, fiind bronzată, că nu voi mai putea beneficia de tratamentul IPL. Știam că aparatul IPL nu mai poate „vedea” firul de păr, după ce te bronzezi, dar asta era în trecut. Noile aparate pot detecta firul de păr chiar și atunci când ești bronzată, deci tratamentul nu mi-a fost întrerupt. Am înțeles că, în a doua parte a tratamentului, așa ca la mine, ședințele se programează la 7/8 săptămâni, în loc de 4/5 ca la început. 

       Așadar, părul nedorit s-a redus, în medie, cu 50%. Sunt zone în care nu mai crește deloc, dar sunt și zone în care încă mai e, deși nu la fel de des. Per total, apariția lui s-a redus considerabil, nu mai este la fel ca înainte. Și asta doar datorită ședințelor IPL de la No+Vello. Nu am mai folosit pe zona tratată niciun alt fel de epilare, nici epilator, nici ceară, nici lamă. Pe acea zonă (zona v-am menționat-o în primul articol) am folosit doar tratamentul IPL. Anca de la No+Vello mi-a spus că, dacă aveam nevoie între ședințe, puteam să folosesc doar lama, nu ceara, nu altceva. Mi se pare că totul merge conform planului, eu sunt mulțumită de cât păr mai e în zonă. Și Anca mi-a zis că decurge bine. Vreau să punctez un lucru pe care l-am experimentat pentru prima dată în urma tratamentului cu  IPL (probabil că este posibil doar în urma unui astfel de tratament): la câteva zile după o ședință IPL, dacă tragi de un fir de păr din zona pe care s-a acționat cu aparatul IPL (păr care este crescut aproximativ 2 sau 3 mm), dacă încerci să-l scoți, acesta iese simplu din piele, fără nicio greutate. Așa îmi place lucrul acesta! 🙂 Mă și gândeam: cum ar fi dacă toate chestiile care nu-ți plac, să poți să le scoți așa de ușor!? 🙂 Practic sunt firele de păr a căror rădăcină a fost distrusă de lumina pulsată și acum nu le mai ține nimic acolo. Tare, nu? 🙂

      Nu prea mă împac cu senzația „ciupiturilor” deoarece e zona cea mai sensibilă din corp. Deși nu mai sunt la fel de intense. Pe alte zone ale corpului, „ciupiturile” se simt mult mai puțin, așa mi-a spus Anca. La fiecare ședință mi se dau ochelarii de protecție, se folosește gelul congelat înainte de acționarea cu aparatul IPL, iar ședințele durează în jur de 30/40 minute. Probabil că tratamentul se va termina anul viitor, la început, dacă acum ședințele sunt mai rare, dar nu-i nicio problemă, important e să fie gata până în sezonul estival de vara viitoare. Eu merg la centrul No+Vello din incinta Cora Lujerului, sector 6, București, link site aici: https://goo.gl/FBUCi1, iar Anca, tehniciana, este foarte bună, răbdătoare, ține cont de toate tresăririle și chițăielile mele, dar își face treaba profesional. Mulțumesc, Anca! 🙂

36 de comentarii la „Impresii la jumătatea tratamentului cu IPL la NomasVello

  1. Ce tare, as vrea sa scap si eu de tot parul nedorit. Cu siguranta, in viitor, voi merge si eu la epilare definitiva. Mersi pentru recomandare!

    • Pândește reducerile, au în fiecare lună. Oricum, chiar după primele două ședințe, la mine cel puțin, creșterea părului s-a redus considerabil.

    • Pentru mine râsul și amuzamentul este un way of living. 🙂 Așa mi-ar plăcea să scriu toate articolele, dar nah… depinde de situație și de produs… :))
      Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *