Gama Bebe Drag de la Vivanatura

     Alternativa românească și 99% naturală, la brand-urile cu produse cosmetice pentru bebeluși este Bebe Drag. Mă bucur să vă spun despre această nouă gamă din portofoliul VIVANATURA, deoarece produsele conțin multe extracte din plante naturale, procesate la rece. Știm cu toții că cei mici merită tot ce e mai bun. Aceasta este motivația din spatele noii game de produse Bebe Drag.

     Cu ingrediente între 99% și 100% naturale, produsele din noua gamă sunt sigure pentru pielea delicată a bebelușilor, fiind testate dermatologic și oftalmologic. În plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranți, petrolatum sau derivați petrochimici.

Din gamă eu am:

1. Șampon cu aloe și salvie Se utilizează de la 0 ani și este 99% natural, are formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS. Conține o mulțime de extracte naturale: multe derivate din cocos, extracte de tei, mușețel, salcie, salvie, aloe, nalbă, pătlagină, echinacea și multe altele. Șamponul intensifică stratul protector natural al pielii de la nivelul capului și are o toleranță cutanată și oculară excelentă. Am și eu șamponul și a intrat deja în teste, iar băiețelul meu va da verdictul, ne va spune cum i s-a părut. Voi face un review cu toate detaliile preluate de la el. 🙂

2. Șampon și gel de duș cu aloe și bisabolol Se utilizează de la 0 ani și este 99% natural, are formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS. Bisabololul reduce roșeața si disconfortul fiind compatibil cu pielea sensibilă a bebelușului, accelerează refacerea barierei cutanate. Aloe vera hidratează, dă consistență și strălucire părului, contribuie la menținerea hidratării pielii. Textura ușoară a produsului curăță delicat pielea sensibilă, lăsând părul moale și mătăsos. Toleranță cutanată și oculară excelentă. Și acest șampon conține o mulțime de extracte dintre care: vanilie, tătăneasă, salcie, nalbă, rozmarin, salvie, coada calului și încă mai sunt 🙂 Și pe acesta îl am și probabil că-l va folosi băiețelul meu ca gel de duș, deci urmează impresii direct de la sursă. 🙂

3. Cremă de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz – Se utilizează de la 0 ani, fiind 100% natural, procesat la rece și fără parabeni. Conține zinc, unt de shea și extract de ovăz care oferă protecție puternică împotriva iritațiilor ce pot sa apară de la frecarea cu scutecul sau de la umezeală și ajută în cazul pielii înroșite, accelerează refacerea barierei cutanate. Pe lângă acestea, crema mai conține multe ingrediente naturale și extracte de plante care ajută la menținerea hidratării, la refacerea pielii, calmează roșeața și iritația. Ulei de ricin, ulei de migdale dulci, ulei măsline, ulei de cocos, acid lactic, mușețel, gălbenele sunt doar unele dintre ele, după cum vedeți în poză. Voi da această cremă prietenei mele care are o bebelușă mică și dulce, deoarece ea are mai mare nevoie de cremă decât băiețelul meu, deși cu astfel de ingrediente cred că o pot folosi chiar și eu 🙂

4. Din gamă, mai am doar Pasta de dinți cu argilă și căpșuni – 99,5% natural, fără parabeni, fără SLS și FĂRĂ FLUOR. Formulă special concepută pentru copiii de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argilă, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu face spumă. Nu prezintă riscuri în cazul ingerării accidentale. Băiețelul  meu a început deja să o folosească și, deși, după prima folosire a fost cam dezamăgit de faptul că aroma de căpșuni nu este puternică și nici nu persistă, a zis mai apoi „mami, pasta asta e chiar bună”. Vă spun eu ce se întâmplă: aroma de căpșuni nu este una artificială, ci una naturală, de aceea aroma nu este atât de puternică ca la celelalte încercate de el. Iar el fiind obișnuit cu acea aromă, a fost luat prin surprindere de pasta de la Bebe Drag, așteptându-se la altceva. Dar după doar 3 folosiri, și-a dat și el seama că pasta e bună, naturală și că-i face bine. Nu cu cuvintele astea, are doar 6 ani 😀 

Gama mai conține: 

5. Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol – Se utilizează de la 0 ani, 100% natural, procesat la rece, fără parabeni. Formulă bogată în agenți emolienți și acizi grași, asigură senzația de hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector la nivelul iritațiilor pielii. Protejează de iritații fundulețul și pliurile pielii de pe tot corpul, formând o peliculă protectoare.

6. Gel de duș cu aloe și unt de shea – Utilizare de la 1 an, 99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol și SLS. Special creat pentru a proteja pielea bebelușului, produsul susține stratul protector natural al pielii, iar textura sa ușoară curăță delicat. Ingredientele active asigură la nivelul pielii o senzația de hidratare. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

7. Loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz – 100% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală. Textura ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și oferă o senzație de hidratare, lăsând un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibilă, iritată, roșeață a pielii, prurit, arsuri. Ideală a se aplica imediat după baie. Indicată pentru față și corp. Nu pătează.

8. Ulei pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz – 99,8% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală. Recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru îngrijirea și emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere, lăsând un film protector pe zona folosită.

9. Șervețele delicate de curățare cu aloe și bisabolol – 99% natural, fără parabeni, fenoxietanol, SLS și derivați petrochimici. Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curăță delicat, lăsând pielii o senzație de catifelare și prospețime, fără a lăsa un strat lipicios. Toleranța cutanată este excelentă în cazul folosirii acestor șervețele.

     Având în vedere ingredientele naturale care se găsesc din abundență în produsele Bebe Drag, sunt de părere că trebuie încercate. Produsele VIVANATURA pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe vivanatura.ro, iar prețurile, după cum vedeți și voi, sunt mai mult decât decente. 

 

15 comentarii la „Gama Bebe Drag de la Vivanatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *