1 an de ParkLake Shopping Center

      Am fost alături de ParkLake încă de la început. V-am scris despre primele mele vizite, încă de la deschidere, acum 1 an. Îl vizitez constant, ce-i drept nu atât de des pe cât mi-aș dori, este destul de departe de mine. Am două magazine preferate pe care le vizitez doar în acest mall: NYX Cosmetics și PUPA Milano. Pe lângă multe altele 😀 

♥ alături de câteva beauty bloggerițe dragi, la petrecerea de 1 an ♥

    Ultima seară de vară, pe 31 august, mi-am petrecut-o foarte frumos. Am fost invitată de către Monica (http://beautyinfiveminutes.com/) la petrecerea de 1 an a acestui mall. Acolo ne-am întâlnit cu alte beauty bloggerițe și ne-am distrat de minune. Muzică bună, atmosferă bună, fete dragi, glume, voie bună, cocktail-uri, vreme bună, toate pe terasa de la etaj, din aer liber, a ParkLake Shopping Center. O seară minunată! Mai vreau! 🙂

     Cu ocazia acestei aniversări, ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake”, campanie presărată cu multe evenimente, activități, concursuri cu premii pe loc și o tombolă interesantă la final, unde puteți câștiga un autoturism Land Rover Discovery. Pentru achiziții de minimum 100 lei, clienții pot câștiga unul dintre miile de premii, în limita stocului disponibil și, în plus, pot intra în competiția pentru premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți. Marele premiu, autoturismul Land Rover Discovery va fi oferit în cadrul marii extrageri de la începutul lunii octombrie.

    Petrecerea de 1 an, ține 3 zile și 3 nopți ca în povești, cu momente de distracție și petrecere a timpului liber, într-un cadru natural: ieri, 1 septembrie a fost un mare concert Smiley, iar bucureștenii au fost întâmpinați cu un prosecco și cu un Candy Bar înainte de concert + momentele frumoase imortalizate la PhotoBooth-ul de pe terasa mall-ului.

   Astăzi 2 septembrie avem parada naturii într-un show special dedicat vizitatorilor centrului comercial. Între orele 17:00-19:00 artiști de peste hotare au pregătit pentru publicul din ParkLake o reprezentație ruptă din poveștile fantastice, de la înălțime. Flori încântătoare și fluturi cu aripi de mătase vor defila într-o paradă surprinzătoare.

   Duminică3 septembrie, între orele 12:00 și 13:00, copiii sunt așteptați să participe la spectacolul organizat de teatrul Excelsior, iar de la ora 17:00, toți doritorii, cu mic, cu mare, sunt invitați să se întâlnească cu cele mai frumoase Statui Vivante care și-au dat întâlnire la ParkLake.

     Vă invidiez pe cele care stați aproape de ParkLake, pe lângă că este un mall frumos, construit în imediata apropiere a parcului și lacului Titan, are câteva magazine pe care doar acolo le vizitez. Ce-mi mai place la acest mall sunt dușumelele, care, din câte am văzut eu sunt de 3 feluri, mai tari și mai moi: din lemn, gresie și mochetă. Deci, după ce alergi la cumpărături prin aproape tot mall-ul și te dor picioarele de nu mai poți, să dai de o porțiune cu mochetă moale, e divin. Bine gândit. 

      Voi ce magazine vizitați în acest mall?

6 comentarii la „1 an de ParkLake Shopping Center

    • Și eu am suspinat până a ajuns magazinul NYX în București, pentru că primul magazin NYX a fost deschis în Constanța. Deci totul e să ai răbdare, ajunge și la tine. Unde locuiești tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *