PUPA Milano, Lasting Color Gel, #078 Malibu

      Ce bine e să stai acasă și să scrii pe blog! Sunt în concediu și mă delectez cu ceea ce-mi place să fac cel mai mult: blog și social media. V-am arătat acum puțin timp pe instagram – AICI – un mic haul de la PUPA Milano Romania, iar astăzi vreau să vă arăt în detaliu unul dintre cele 4 lacuri de unghii și anume – #078 Malibu, din gama Lasting Color Gel. Și apropo de instagram, ziua de azi mi-a adus o mare bucurie: 500 urmăritori. Happy, happy me! Vă mulțumesc! 

     Malibu este un bleu ciel amestecat cu puțin verde mint, potrivit pentru vară, mai ales dacă sunteți și bronzate. E o culoare care mie îmi place mult, pe care mi-o doream de mult timp și pe care eu o port nu doar vara, ci tot timpul anului. Am mers special în mall-ul Park Lake pentru o mică sesiune de shopping la magazinul PUPA și la magazinul NYX. V-am arătat pe instagram ce mi-am luat. Celelalte lacuri de unghii sunt: Lasting Color Extreme în nuanța #024 Midnight black (aveam nevoie de o ojă neagră) și două nuanțe din gama SOS Nail repair (pe care mi le-am dorit instant cum am auzit de această gamă, care se pare că este nouă): #012 Grape juices și #004 Candy pink. Gama SOS Nail repair conține 12 nuanțe, fiecare îmbogățită cu ceramide pentru fortifierea unghiilor și cu ingrediente de origine vegetală naturală în proporție de 80%* (derivate din cartof, porumb, grâu și manioc). De asemenea, aveam nevoie și de un ulei pentru cuticule și m-am bucurat când am găsit acest stilou cu pensulă Nail – Cuticle Nourishing Oil. Exact așa căutam uleiul de cuticule și ce să vezi, PUPA îl are. Să știți că nu multe brand-uri de nailcare au uleiul sub această formă, ultimul stilou de acest fel l-am avut de la P2 Cosmetics, trimis de o prietenă din Germania. Acesta de la PUPA este bun și pentru unghii, nu doar pentru cuticule. Vă rog să-mi spuneți dacă vreți să-i fac un review pe blog sau dacă vreți review la vreunul dintre celelalte lacuri de unghii.

 

lacul de unghii după 7 zile

     Revenind la Malibu, lacul de unghii pe care îl port acum, vă spun că sunt foarte mulțumită. Îl port pe unghii de acum fix o săptămână. L-am aplicat lunea trecută, chiar înainte de concediu, iar azi, 7 zile după, încă este aproape intact pe unghiile mele. Așadar rezistența este foarte bună. E adevărat că, fiind în concediu, nu am mai tastat atât de mult la computer și nici nu am mai făcut diverse treburi prin casă, dar nici nu am stat cu mâinile în buzunare 7 zile. Am vizitat castele, cetăți, m-am cățărat pe ruine, pe scări înguste, așadar treburi destul de solicitante. Strălucirea este intensă, de gel, dar se estompează în timp. Eu am aplicat două straturi, deși culoarea este destul de pigmentată, puteam lăsa doar un strat. Aplicarea este ușoară și uniformă. Menționez că înainte de culoare, am aplicat bază, iar după cele două straturi de lac, am aplicat și top coat. Îmi place și periuța rotunjită, care este potrivit de lată pentru unghiile mele și din câteva mișcări acoperă tot. Pe site scrie că are 440 peri – AICI. Și este și redus la doar 13 lei.

     În concluzie, se pare că investiția mea a fost bună. Deși trebuia să știu, pentru că nu e primul lac de unghii PUPA pe care îl am. Pe celălalt vi l-am arătat AICI. Rezistența, strălucirea, aplicarea îl fac un winner. Plus că peste toate, îmi place nuanța foarte mult. 

Voi ce lacuri de unghii PUPA aveți?

10 comentarii la „PUPA Milano, Lasting Color Gel, #078 Malibu

  1. Superba nuanta Malibu de la Pupa, trebuie sa o caut in magazin. Am o nuanta asemanatoare de la Rimmel, dar e groaznic de pastoasa si nu se usuca deloc desi culoarea e superba.
    Felicitari pt instagram! Am dat follow chiar acum. <3
    Folosesc mai rar insta, dar si asa .. stiu ca te pot urmari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *