Cutia de frumusețe dm BOX, august 2017

      Am în față, pe birou, cutia dm, un concept care mie îmi place, chiar dacă au fost câteva „voci” care s-au declarat nemulțumite. Ideea unei astfel de cutii este comandarea și primirea unei cutii care conține produse surpriză (de beauty în cazul acesta) contra unei sume modice de bani.

     Există zeci (probabil sute) de astfel de cutii, la diferite branduri, atât în țară, cât și în afară. Fiecare cu particularitățile ei: la unele cutii poți să-ți faci abonamente lunare sau anuale, altele apar o dată sau de două ori pe an; unele conțin doar mostre de produse, altele conțin doar produse full-size, iar altele conțin un mix de mostre cu produse întregi; unele cutii conțin produse high-end, altele vor să aducă în prim plan produse noi, branduri noi; unele cutii nu dezvăluie conținutul dinainte, fiind o surpriză totală produsele primite, pe când altele anunță de la început ce fel de produse vei primi și de la ce brand-uri. Fiecare beauty box e unică în felul ei și servește unui scop bine gândit de departamentul de marketing. Iar mie mi se par o idee foarte bună, atât pentru marketing, cât și pentru noi, clienții. Marketing-ul își atinge obiectivul propus, iar noi, clienții, primim câteva produse la un preț mult mai mic, față de cel de comercializare. Așadar ideea de beauty box este asociată din start cu elementul surpriză. Există posibilitatea (chiar mare) să nu-ți placă sau să nu ți se potrivească produsele, dar cunoști acest lucru de la început, prin urmare ți-l asumi. Dacă ai pus comanda pentru cutie, înseamnă că ai acceptat acest lucru. Nu vrei să ai surprize, nu pui comandă. Eu v-am spus de la început că-mi place conceptul propus al dm BOX și să știți că e printre puținele care-mi plac. Deși am câteva propuneri de îmbunătățire pe care vi le voi spune mai spre final. V-am povestit AICI despre o altă beauty box pe care am avut-o. Cutia dm a costat 50 lei.

      Este a doua cutie de frumusețe dm organizată la noi în țară, am comandat-o și pe prima, cea din martie, pe care o puteți vedea AICI. Sunt fascinată de acest magazin, dm, deoarece a adus cu el o altă lume, cea de afară. Îmi face plăcere să-mi petrec timpul de beauty shopping prin acest magazin. Îmi place să descopăr brand-urile aduse de ei (Alverde, Balea, ebelin, etc.) și produsele acestora, care mai de care. Și-mi place și faptul că au prețuri accesibile. Ca și prima dată, cutia dm, apare într-un număr fix de 1.000 bucăți, pentru care trebuie să te înscrii în perioada de înscriere. Apoi, după data stabilită de ei (de obicei după data de întâi a lunii), mergi să-ți ridici cutia dintr-un magazin ales de tine (eu îl aleg pe cel mai aproape de unde stau). Se specifică de la început ce fel de produse vei găsi în cutie și de la ce brand-uri. Surpriză sunt nuanțele. Așadar știi destul de multe lucruri dinainte, te poți decide clar dacă vrei să investești sau nu în cutia respectivă.

     De data aceasta, am înțeles că lipseau din cutie șervețelele demachiante Nivea anunțate. Pentru că nu m-am dus în prima zi anunțată să ridic cutia, cum au făcut alte fete, a doua zi în magazin știau deja de lipsa lor din cutie și mi-au dat șervețelele Nivea în mână, cu scuzele de rigoare. De-abia așteptam să ajung acasă să mă bucur în liniște de toate bunătățurile dinăuntru. Cutia este solidă, dintr-un carton destul de tare ca să poată ține toate produsele și decorată simplu cu câteva flori. Prima cutie a avut culoarea mov, ceea ce a fost tare pe gustul meu, iar aceasta a doua – galbenă. Produsele sunt ambalate frumos înăuntru, într-o foaie albă de împachetat și legate toate cu o fundă în culoarea cutiei. Începem cu șervețelele demachiante Nivea, pe care mă bucur că le-am primit, deoarece prefer alte produse pentru demachiere, prin urmare nici nu-mi cumpăr șervețele demachiante. Și chiar eram curioasă în privința lor. Nu știu de care au primit alte fete, ale mele sunt Nivea – pure & natural – Refreshing Cleansing Wipes – Bio Argan Oil & Bio Aloe Vera. Chiar la swatch-urile pentru acest articol le-am folosit și au demachiat foarte bine. Mai rămâne să vedem cum se comportă și la machiajul waterproof, deși nu specifică nicăieri dacă pot demachia și machiajul waterproof. Au un miros proaspăt. 

     Șamponul uscat got2b de la Schwarzkopf – Fresh it Up – Extra fresh este într-adevăr fresh 🙂 deci potrivit pentru vară și pentru împrospătarea părului pe căldurile astea. Nu l-am încercat încă, deci nu pot da detalii, dar mă bucur că a existat în cutie, al meu e pe terminate.

      Rimelul Wonder’full de la Rimmel London îmbogățit cu ulei de argan nu pot să zic că m-a dat pe spate. Nu e rău, dar nici nu este mai bun decât cel pe care-l folosesc acum. Îmi place că este destul de negru și colorează instant genele. Periuța este mare dar nu-mi plac perii, care sunt destul de tari (din plastic); eu prefer periuțele cu peri mai moi, din păr. Separă genele bine, le colorează, efectul optic este de alungire, dar nu dă și senzația de volum pe care o caut eu la un rimel. 

    De la ebelin eu aveam deja aplicatorul burețel (gen beauty blender) în varianta mov (cum altfel?!) și m-am bucurat când l-am văzut pe cel roz înăuntru. Acum voi avea două. Aspectul fondului de ten, a bb cream-ului sau a cremei colorate aplicate cu acest burețel e mult mai natural. Așadar mă bucur că am găsit acest aplicator burețel în cutie. Uitați ce drăgălași sunt amândoi!

     M-am bucurat și de oja essence, chiar dacă nuanța nu era tocmai ceea ce-mi doream: #92 red carpet? pe care am văzut-o și la alte fete în cutii. Este un roșu căpșună destul de plin, eu am folosit doar un singur strat care a fost de ajuns. A rezistat 3 zile pe unghiile mele, fără ciobire.

     Eram tare curioasă de Crema CC Matifiantă Stop Acnee de la Gerovital, dar m-am dezumflat repede când am văzut că nu are niciun fel de SPF. Este un produs nou. Maschează bine acneea, roșeața, uniformizează culoarea tenului și matifiază. Dar dacă nu are SPF, nu am curaj să o port. Chiar și lista ingredientelor e bună cu excepția parfumului, care se află penultimul. Aș putea să-l folosesc doar cu altă cremă cu SPF peste, ceea ce e prea mult pentru vară și pentru căldurile de 40° de acum. Probabil că voi include cc cream-ul într-un giveaway viitor. 

     La fel de curioasă am fost, de când a fost anunțat conținutul cutiei și de rujul Revlon Ultra HD. Dar la fel de mare mi-a fost dezamăgirea, nuanța nu e ce port eu de obicei și nici calitatea nu e de top. Nuanța e #825 Hydrangea. Mi se pare că nu se aplică uniform, omogen, că rămân dâre și mi se pare și că evidențiază toate zonele mai uscate ale buzelor. Deci trebuie să ai buzele perfect hidratate, ca să se vadă bine rujul. Mi-au plăcut mai mult alte nuanțe din alte cutii, ale altor fete; era unul mai închis, spre bordeaux, care am sperat să-mi pice și mie. Mirosul, în schimb, este unul plăcut, de prăjituri cu ciocolată, mi se pare mie. 

     Nici cu fardul de la trend it up nu m-au nimerit. Nuanța este #060 un verde metalizat, dar atât de metalizat încât poate înlocui cu succes iluminatorul. Eu sunt adepta fardurilor mate, doar pe alocuri câte unul satinat, iar verde în machiajul meu, cred că nu am mai purtat de ani buni. Va merge într-un giveaway, poate se bucură altcineva de el. 

     Ultimul este voucher-ul cu câteva reduceri: 30% la șampoanele uscate got2b, 30% la vopseaua de păr LIVE Schwarzkopf și 50 lei cadou la o fotografie printată pe pânză. Nu știu dacă le voi folosi sau le voi băga într-un giveaway, voi vedea.

     Per total, mi-a plăcut cutia dm și voi folosi majoritatea produselor. Mie mi-ar fi plăcut cutia să conțină mai multe produse „signature” dm, adică de la brand-urile aduse de dm din afară, ex. Alverde, Balea, ebelin, etc. Așa putem să descoperim cât mai multe produse de-ale lor.

      Voi ce ziceți? Ați luat vreo cutie de frumusețe dm? V-ar tenta pe viitor?

20 de comentarii la „Cutia de frumusețe dm BOX, august 2017

    • Și mie mi-ar fi părut rău, dacă nu aș fi comandat-o. Cred că vor mai face astfel de cutii, probabil prin toamnă, totul e să stai cu ochii pe pagina lor de Fb.

  1. Si eu am comandat cutiuta….la mine lipseau sevetelele demachiante si voucherul de reducere pt.vopsea de par….in rest sunt super încântată de produse si sigur imi voi lua si următoarea cutie ❤

    • Și ai fost înapoi să ceri șervețelele și voucher-ul? Ți le-ai recuperat? Și eu îmi voi lua următoarea cutie. 🙂
      Te pup, Rodica!

  2. Trebuie sa ajung sa o ridic. Însă produsele care nu le voi folosi, le voi dărui pe mai departe 😊.

    • Trebuia să te înregistrezi pe pagina lor de Fb, au fost disponibile doar 1.000 cutii. Dar cred că poți să le scrii un mesaj și să-i întrebi dacă mai e vreo cutie disponibilă și neridicată. Poate ai noroc. Eu, am văzut prima cutie dm, la vanzare, probabil neridicată de cine o comandase. 🙂

  3. Foarte fain acest concept, am văzut ca sunt câteva magazine care oferă astfel de cutii de frumusețe.
    Aștept și eu următoarea beauty box de acest gen, acum în august nu am fost pe fază. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *