Ce mai este nou la Melkior

     Dragi fete, iar s-au strâns câteva noutăți bune la Melkior și eu nu am apucat să vă spun despre ele. Dacă cumva nu le-ați văzut deja în magazine, acestea sunt: 

Ștampila tatuaj inimă

     Noul Body Stamp Tattoo creat de Melkior este un produs non-toxic, pe bază de apă și nu conține alcool. Ștampila tatuaj inimă e foarte ușor de utilizat. Se aplică pe piele ca atare. Tatuajul poate fi îndepărtat cu demachiant pe bază de ulei sau cu un șervețel umed demachiant. Preț 39,90 lei.

Pensetă inox oblică

      Penseta Inox Oblică Magenta este deosebit de rezistentă și cu un design modern. Concepută pentru înlăturarea părului nedorit. Nu se tocește și permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare dată. Se folosește în cazul firelor de păr groase. Preț 25,90 lei.

Pudra luminoasă irizată Bright Rose

     Noua Pudră luminoasă irizată Bright Rose asigură o acoperire perfectă și confort. Este ideală pentru realizarea unui machiaj natural și delicat. Are rolul de a conferi un aspect final transparent și luminos. Pentru un machiaj delicat și natural, pudra se poate aplica uscată dând astfel un aspect final luminos. Se poate aplica umedă pentru a avea o strălucire mai intensă. Preț 59,90 lei.

Mascara pentru sprancene WOWbrow

     

Medium                                                                 Dark

    Este ideală pentru a uniformiza și fixa firele rebele. Conferă volum, are o textură ușoară, nu se întinde, se aplică foarte ușor și e foarte rezistentă (rezistă până la 12 ore). Are o formulă pe bază de caolin și ceară naturală. Preț 39,90 lei.

În colecția de vară Fruit me! avem și trei noi nuanțe de lacuri de unghii. Preț 29 lei.

        

Dar și o nouă pilă de unghii, cu 2 fețe, pentru unghiile naturale. Preț 6,90 lei.

     

O nouă colecție de vară: Be Wild! Be in trend! Melkior îți propune să porți pe unghii culorile aventurii. Jungle time! Nuanțele sunt: Rolling Green, Magenta, Side by Side și Teen Spirit. – 29 lei

 

                                       

                                             

3 nuanțe noi de creion contur de buze: Cherry, Plum, Maroon – 19,90 lei

         

 

Notate: fardurile de pleoape Baked (coapte) – sunt prelucrate la temperaturi înalte, proces prin care se împiedică fragmentarea excesivă. Efect luminos. Se găsesc atât la cutie mono cu oglindă, cât și sub formă de rezerve care se pot depozita în paleta special creată pentru fardurile coapte. Paleta o primiți gratuit la achiziționarea a 6 rezerve fard baked. 19,90 lei

Le-ați văzut deja în magazine? V-ați cumpărat vreunul?

6 comentarii pentru “Ce mai este nou la Melkior

  1. Da,am auzit de aceste produse si cred ca într-un viitor apropiat le voi achiziționa si voi reveni cu păreri 😁😁😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.