Antiperspirantul SVR Spirial Extreme

      SVR Spirial Extreme este un produs nou, menit să țină sub control timp îndelungat și fără a modifica mecanismul natural, transpirația severă. Eu nu l-am încercat, deci nu vă pot spune despre experiența mea cu el. Doar ce am aflat acum câteva zile despre el și am zis să împărtășesc cu voi această noutate. Iar în această perioadă, cu mari călduri, e binevenită știrea. 

      Creat de către o echipă de biologi și medici dermatologi asociați ai Laboratoarelor SVR, Spirial Extreme este soluția pentru persoanele care se confruntă cu hiperhidroza – termenul medical care descrie manifestările asociate transpirației excesive, adică un flux ce depășește cu mult pe cel optim, necesar organismului pentru termoreglare – cauzată de o predispoziție genetică, de anumite dereglări hormonale, stres accentuat, tratament medicamentos etc.

      Eficiența tratamentului intensiv antiperspirant SVR Spirial Extreme se datorează atât concentrației ridicate de agenți antibacterieni (38%) cât și complexului sudoreglator (20%) pe bază de săruri de aluminiu, singurii activi antiperspiranți cu adevărat eficienți în lupta transpirației în exces (pot scădea cu 40-60% excesul de transpirație).

      Cel mai eficient combatant al transpirației severe este clorura de aluminiu, însă pentru a-i îmbunătăți toleranța cutanată este necesară asocierea sa cu alte forme de săruri. SVR utilizează pentru produsele din gama Spirial o hidroxiclorură de aluminiu și aluminiu sescviclorhidrat pentru a diminua semnificativ riscul iritațiilor și pentru a spori toleranța. Este recomandat atât adolescenților cât și copiilor (ideal pentru pielea sensibilă).

      În funcție de concentrația de săruri de aluminiu și de tipul de piele, SVR Spirial Extreme poate fi utilizat zilnic sau de câteva ori pe săptămână: în faza de atac se aplică trei zile consecutiv pentru a reduce cantitatea de sudoare și a preveni degradarea acesteia de către bacterii (formarea mirosurilor neplăcute), iar ulterior în faza de întreținere se aplică de 2-3 pe săptămână în funcție de necesitate.

    Gama SVR Spirial este completată de Spirial Vegetal (un roll-on fără săruri de aluminiu, recomandat pentru transpirația normală), Spirial Spray și Cremă (două soluții excelente în combaterea transpirației moderate spre excesive – axile, pliuri, mâini, picioare sau față) și Spirial Roll-On.

Produsele SVR sunt distribuite în România de Optima Derma Line și se regăsesc în magazinul online www.optimashop.ro, în showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobanților 111 – 113) și în farmaciile partenere.

*Preț SVR Spirial Extreme: 42,07 lei, dar văd că pe site-ul Optima Shop acum este redus la 35,76 lei. 

11 comentarii la „Antiperspirantul SVR Spirial Extreme

  1. Cu siguranță il voi lua, transpir foarte mult, iar de multe ori evit sa iau anumite haine de teama ca se vede foarte urat.

    • Îl găsești în farmaciile partenere și în showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobanților 111 – 113), în afara de online. Am scris și în articol. Numai că online e mai ieftin. 🙂

  2. Am testat „SVR Spirial Extreme” si o aplicare, de doua ori pe saptamana, este suficienta! Are un efect similar cu Transpiblock sau Perspirex!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.