Wash&Go se relansează

     Ambalaje noi și stilizate, o imagine fresh, formule ȋmbunătăţite, același concept: 100% VOLUME. Cei 30 de ani de pasiune şi dedicare pentru îngrijirea părului se materializează în reţeta perfectă: şampoanele şi balsamurile Wash&Go, game potrivite pentru toate tipurile de păr, astfel încât fiecare zi să se transforme ȋn “a good hair day” cu ȋncredere ȋn sine.

    Wash&Go își ia inspiraţia din puterea naturii, ingredientele din formulele şampoanelor şi balsamurilor transformând produsele în aliaţii unui păr extraordinar: sănătos, frumos şi cu volum. Pentru o îngrijire completă, Wash&Go grupează gamele eficiente pentru fiecare tip de păr în 14 variante, dintre care una special concepută pentru bărbaţi.

      NOU! Gama Wash&Go cu extract de rodie păstrează intensitatea culorii și face părul vopsit să strălucească. Şamponul şi balsamul cu extract de rodie ajută la protejarea culorii, ȋn timp ce hidratează şi hrănesc ȋn profunzime, lăsând părul vopsit radiant şi plin de volum. Șampon Wash&Go cu extract de rodie 400 ml – 11,4 lei, Șampon Wash&Go cu extract de rodie 750 ml – 18,9 lei, Balsam Wash&Go cu extract de rodie 180 ml – 8,1 lei.

      NOU! Gama Wash&Go cu unt de shea folosește proprietățile hrănitoare ale acestui ingredient ultra-hidratant pentru a veni ȋn ajutorul părului deteriorat. Formula are acțiune reparatoare asupra cuticulei, pentru un păr mătăsos și ușor de aranjat. Șampon Wash&Go cu unt de shea 400 ml – 11,4 lei, Șampon Wash&Go cu unt de shea 750 ml – 18,9 lei, Balsam Wash&Go cu unt de shea 180 ml – 8,1 lei.

 Uitați cum arată acum și celelalte game Wash&Go:

Gama Wash&Go cu extract de iasomie pentru părul normal

 

Gama Wash&Go cu extract de ierburi, special concepută pentru părul gras. 

Gama Wash&Go cu extract de lavandă este concepută pentru toate tipurile de păr. 

Gama Wash&Go cu extract de mușețel este perfectă pentru părul lipsit de strălucire.

Șamponul Wash&Go cu extract de aloe vera este ideal pentru părul uscat şi tern.

Șamponul Wash&Go antimătreață folosește formula ZTP, eficientă pentru îndepărtarea mătreții şi ȋnlăturarea senzaţiei de mâncărime de la nivelul scalpului. Agentul zinc piriton din compoziție are rol antiinflamator și antiiritant. 

Șamponul Wash&Go cu extract de ceai verde și flori acționează eficient asupra vârfurilor despicate ale părului

Șamponul Wash&Go, cu extract de miere pentru păr rebel, este potrivit pentru şuviţele nedisciplinate. 

Șamponul Wash&Go cu extract de urzică combină calitățile revigorante, hidratante și fortifiante ale acestei plante, pentru a acţiona eficient ȋn cazul părului cu tendință de rupere. 

Șamponul Wash&Go cu extract de drojdie, pentru păr subțire.

 

Șamponul Wash&Go cu extract de fructe este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Șamponul Wash&Go Menthol Fresh pentru toate tipurile de păr a fost special creat pentru bărbaţi. 

Pe care le-ați încercat? 

10 comentarii la „Wash&Go se relansează

  1. Ce mare e gama ! Nu am incercat, dar ma tenteaza samponul pentru par subtire, fin. Par tare interesante, toate.

  2. Wau,noul Wash&Go contine o varietate de şampoane şi balsamuri,pentru toate tipurile de par si pentru rezolvarea diverselor probleme ce pot afecta firul de par; eu as incerca gama Wash&Go cu extract de ierburi, special concepută pentru părul gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.