Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma

     Probabil că ați citit deja până acum diverse păreri (majoritatea bune) despre acest ulei, poate chiar l-ați folosit, dar azi este rândul meu să îl laud. Nu ai cum să zici altceva despre acest ulei de duș de la Bioderma. Face parte din gama Atoderm, gamă dedicată pielii foarte uscate și atopice și care oferă o îngrijire intensivă pentru întreaga familie, de la nou născuți până la adulți. 

     După cum se vede în poze, eu am avut varianta de 1 l (1000 ml) și o folosesc încă din ianuarie. Am folosit-o atât eu, cât și familia mea (soțul și băiețelul). Suntem în iunie și încă nu s-a terminat, mai sunt cam 100 ml. În timp ce soțul și băiețelul au mai alternat uleiul Bioderma și cu alte geluri de duș, eu l-am folosit exclusiv pe acesta. Așadar, am avut destul timp să-mi formez o părere. Uleiul a fost îndrăgit și de soț și de băiatul meu, l-au folosit cu mare plăcere. Iar mie nu-mi mai trebuie un alt cleanser de duș. Deși mai testez, din când în când, câte o nouă apariție, tot la acesta mă întorc. 

     Am mai folosit până acum și alte uleiuri de duș, unul prezentat aici, niciunul nu a fost la fel de bun. Se folosește exact ca un gel de duș. Face spumă, dar nu multă, ceea nu înseamnă că nu curăță. Din contră, curăță blând, fără să usuce pielea, cum fac alte geluri de duș. Aproape toate celelalte geluri/uleiuri/spume de duș folosite mi-au uscat pielea corpului. Am dat și peste unele care îmi uscau excesiv pielea, până la descuamare și eram forțată să folosesc creme de corp după spălare. Uleiul de duș de la Bioderma nu mi-a uscat pielea ci mi-a lăsat-o moale, fină, chiar hidratată ușor. Deși am fost reticentă când am văzut parfumul în compoziția lui și chiar la mijlocul listei de ingrediente, se pare că m-am îngrijorat degeaba. Probabil că nu are timp să acționeze în cele câteva secunde cât stă uleiul pe corp. În schimb, pe față nu am avut curaj să-l folosesc, tocmai din cauza parfumului. Uleiul este recomandat și știu fete care îl folosesc pe post de demachiant/cleanser pentru ten, dar eu am zis pas. Pielea feței este mult mai sensibilă ca cea de pe restul corpului și nu am vrut să risc. Îl voi încerca o singură dată, ca să am și experiența asta, dar atât. Și dacă tot vorbim despre parfum, deși nu e un ingredient dezirabil, vă spun că-mi place mult mirosul uleiului. Nu prea știu să-l descriu, dar e super, nici proaspăt, nici dulce, nici floral, nici fructat, doar interesant. 

       Au fost ocazii în care, după baie, am folosit și crema ultra-hidratantă Atoderm, mai ales iarna. Ei bine, pielea mea nu a arătat niciodată mai bine, mai hidratată și era iarnă. Ce vreau să spun, în cazul în care nu v-ați dat deja seama, e că acest duo (uleiul de duș și crema ultra-hidratantă) este foarte hidratant. Uleiul de duș nu usucă pielea, iar crema hidratează. Am început să apreciez din ce în ce mai mult gama Atoderm, după ce eram convinsă, la un moment dat, că nu există gamă mai bună ca Sensibio. Dar, după ce am folosit deja 4 produse – AICI review al altor două produse Atoderm – m-am convins de eficiența gamei. Deci, dacă aveți pielea uscată, foarte uscată, cu probleme de hidratare sau atopică, ar trebui să încercați măcar un produs din gama Atoderm. Mie-mi plac și-mi priesc. Se apropie vacanța la mare și mă gândesc ce bun îmi va fi acest ulei de duș pentru a-mi păstra bronzul cât mai mult timp.

Ia să vă văd, mâna sus cine a mai folosit uleiul de duș Atoderm! 🙂

22 de comentarii la „Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma

  1. Am si uleiul si crema…si sunt foarte incantata de ele. Sunt perfecte in orice sezon…inca nu am incercat balsamul si crema de maini dar cu siguranta o voi face pentru ca Bioderma ma surprinde mereu…foarte placut!

    • Trebuie să încerci și balsamul de buze și crema de mâini, sunt foarte bune! Și eu sunt plăcut surprinsă de eficacitatea produselor Bioderma. Te pup, Marilena!

  2. Folosesc uleiul de dus Atoderm de doua săptămâni și sunt extrem de încântată. Am pielea uscata si sensibila iar acest ulei desi curata bine, hidratează și este foarte delicat cu pielea. Toate gelurile de dus încercate până acum, deși scria pe ele ca sunt hidratante, ca au diverse uleiuri, tot îmi lăsau senzația de piele care tine după duș. De când folosesc uleiul Atoderm nici nu mai simt nevoia de loțiune de corp. Este minunat.

    • Vezi că există și varianta de 100 ml, dacă vrei să vezi cum ți se potrivește, deși nu cred că nu-ți va plăcea. 🙂

    • Mă bucur că am găsit acest ulei de duș, deocamdată acesta este preferatul meu, nu-mi trebuie altul. E minunat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *