Set pensule EASY GO KOWONHYE, MustaeV

     Ați văzut primele mele pensule de make-up MustaeV în articolul “Datorită pensulelor MustaeV”. Astăzi, vreau să vă arăt un set de pensule pe care îl mai am de la acest brand. Și de care sunt la fel de mulțumită. Și pe care îl folosesc aproape zilnic (deși el este pentru călătorii 😛 ). Este un set de pensule travel size, numai bun de luat în vacanță – Easy Go Kowonhye Brush Set. Setul este format dintr-un pouch cu 6 pensule de călătorie, o oglindă și capete-huse de plastic individuale.

     1. Prima pensulă este cea pentru aplicarea rujului – Lip portable brush. Este din păr sintetic, fină și destul de lată. Mi-ar fi plăcut să fie mai îngustă, pentru a putea fi folosită cu succes și în zonele unde buzele se îngustează. Este de genul care se strânge, ea se află în capacul lung, capac care devine coada pensulei. Per total îmi place, dacă sunteți obișnuite să aplicați rujul cu pensula, aplicarea acestuia se face ușor și precis. Eu, mai stângace cum sunt, o preferam mai îngustă. Tot aici vreau să vă arăt și paleta mea de rujuri, tot de la MustaeV – 10 Lip Pro Palette. La această paletă folosesc pensula, iar, datorită nuanței albe pe care o conține paleta, combinațiile de culori sunt practic infinite. După cum vedeți conține atât culori tari, cât și culori nude, roșu, roz, corai, maro, movuliu, iar combinarea lor rămâne la aprecierea fiecăreia. Îmi place mult paleta tocmai din acest punct de vedere, pot crea orice nuanță de ruj îmi doresc.

     2. Urmează apoi pensula pentru eyeliner – Eye liner brush. Tot din păr sintetic, foarte fin și ușor de folosit. Chiar și eu care folosesc eyeliner-ul din joi în paști, am reușit să-mi trasez niște linii super. Îmi place.

      3. La rând vine pensula pentru conturarea sprâncenelor – Eye brow brush. Este din păr de zibelină (un animal carnivor care face parte din familia jderilor, din nordul și estul Asiei). Părul este atât ferm, dar și flexibil. Pentru sprâncenele subțiri, poate fi cam groasă, dar rezultatul este unul natural. Poate fi folosită atât cu fard cremă, cât și cu fard pulbere. 

     4. În sfârșit pensula care mă interesa pe mine cel mai mult, pensula pentru aplicarea fardului de ochi – Small shadow brush. Din păr de veveriță (de pin), este foarte moale, foarte flexibilă și o încântare pentru aplicarea fardului. Nici nu simți pensula pe pleoapă, atât de fină, iar fardul se aplică bine. Îmi place mult.

     5. Pensula pe care am folosit-o cel mai mult din toată trusa, este cea pentru aplicarea fondului de ten – Foundation brush. Aplică fondul de ten într-un mod foarte natural, rezultatul este nemaipomenit, de aceea este și cea mai folosită din trusă. O folosesc și pentru aplicarea BB Cream-ului Sensibio AR de la Bioderma. De fiecare dată, rezultatul este unul natural, ca o a doua piele. Mi se pare că înghite cam mult produs, că rămâne mult produs în pensulă. Așa mi se pare mie.

Aici și pensula pentru stilizarea sprâncenelor

     6. Ultima pensulă din set este cea pentru aplicarea fardului de obraz/a blushului – Blush brush. Este din păr de capră. Este mai mică ca cealaltă pe care o am de la MustaeV, dar ambele au aceeași formă. Poate fi folosită și ca pensulă pentru aplicarea pudrei, spun cei de la MustaeV. Aplic blush-ul ușor și apoi îl blenduiesc tot cu ajutorul pensulei. 

       

     Ca și concluzie, mi se pare un set reușit de călătorie, conținând exact pensulele de bază, pentru un machiaj minimal. Pouch-ul este solid, imită pielea, fermoarul de calitate. Nu am avut probleme cu el, îmi păstrează pensulele foarte bine, ba chiar mai strecor în el și câteva mostre sau mini produse, pentru că știu că sunt în siguranță acolo. Îmi plac pensulele și mărimea lor. Dacă ar fi după mine, de lungimea asta mi le-aș dori pe toate, nu doar pe cele de luat în vacanță. Oglinda din set, de asemenea, mi-a fost de mare ajutor, iar capetele-husă mi-au protejat atât pensulele, cât și setul. Pouch-ul eu îl am alb, dar pe site-ul MustaeV îl găsiți și pe un roz prăfuit, foarte girly. 🙂

3 comentarii la „Set pensule EASY GO KOWONHYE, MustaeV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *