Giveaway-ul de Iunie – ÎNCHEIAT

     Dragile mele cititoare fidele, o dată cu căldura, renasc și eu 🙂 Am chef de lucru, de blog, de documentări, de poze, de voi. Pentru că lunile trecute (aprilie și mai) blogul meu a avut câteva probleme tehnice și încă ne recuperăm (dar suntem pe drumul cel bun), nu am mai putut fi alături de voi. Dar eu v-am simțit alături de mine, știu că ați fost aici și ați stat cuminți așteptând din nou veștile mov. Ei bine, gata cu așteptarea, blogul mov e din nou aici și pentru că vreau să vă mulțumesc că sunteți încă aici, organizez astăzi, pentru voi un concurs/giveaway, cu câteva produse, zic eu, numai bune de luat în bagaj, în vacanța/concediul care e pe aproape.

     Au fost persoane care au dat bir cu fugiții și care apar mereu atunci când e vorba de vreun concurs. Nu e frumos. De aceea, anunț acum persoanele care fac acest lucru, să nu se înscrie la acest concurs, deoarece eu știu cine face acest lucru. De fiecare dată când un abonat al blogului se dezabonează, eu primesc o înștiințare cu adresa de email dezabonată. Chiar am observat, de-a lungul timpului, anumite adrese de email, care se abonau la concursuri și apoi se dezabonau după concurs. La majoritatea concursurilor. Vi se pare ok? Nu cred. Așadar, aveți grijă cei care vă știți cu musca pe căciulă, să nu vă înscrieți la acest concurs, știu cine sunteți și nu vă voi lua în considerare înscrierile. Acest concurs se adresează doar abonatelor/cititoarelor fidele, care au fost aici și la bine și la greu.

     Premiul este format din: 

 1. Mască peel-off cu hamamelis de la Balea
 2. Lac de unghii incolor, nuanța 110 – Clear’d for Takeoff, de la Sally Hansen
 3. Cremă pentru față și corp Nivea Care – travel size 50 ml
 4. Cremă de ochi It’s potent! de la benefit – travel size 3.0 g
 5. Gel de duș nectar relaxant, cu Floare de Lotus și Salvie, de la Yves Rocher, full size 200 ml
 6. Apă de toaletă spray, Golden Touch de la C-THRU, full size 30 ml
 7. Un pouch Flormar perfect pentru cosmeticele de călătorie. 

Condiții pe care trebuie să le îndepliniți pentru a putea intra în tragerea la sorți:

 1. Like paginii de Facebook a blogului Zona Mov,
 2. Share acestui concurs pe pagina voastră de Facebook, cu tag unei prietene interesate de giveaway,
 3. Abonați-vă la blog cu e-mailul (în partea dreaptă a blogului completați cu emailul vostru rubrica „Abonează-te la blog!” și apoi confirmați înscrierea primită pe email), 
 4. Lăsați aici un comentariu cu link-ul de share și cu adresa de email cu care v-ați abonat. 

Concursul durează de azi, 4 Iunie până pe 16 Iunie 2017, urmând ca în weekend-ul 17-18 iunie să anunț câștigătoarea. Aveți grijă să îndepliniți toate condițiile, voi verifica. Puteți da Share de câte ori doriți (chiar și în fiecare zi), dar cel puțin o dată. 

Vă urez baftă și vă mulțumesc pentru fidelitate! 

Așadar, câștigătoarea este participanta cu înscrierea nr. 21, adică – Lenghen Ionela. Felicitări! 

Ionela, aștept un email de la tine, de pe adresa cu care te-ai abonat la blog, cu adresa ta. 

LATER EDIT:

Pentru că Ionela nu a dat niciun semn timp de o săptămână, deși i-am scris un email pe adresa cu care este abonată la blog, astăzi, am ales o nouă câștigătoare cu Random.org. 

Numărul norocos a fost 39. Comentariul cu numărul 39 aparține Adinei Roz. Așadar Adina, aștept un e-mail de pe adresa cu care ești abonată la blog. Dacă nici Adina nu dă nici un semn, peste 2 zile, adică marți, aleg o nouă câștigătoare cu Random, sau pur și simplu, aleg eu o cititoare fidelă și activă pe blog și pe pagina de Facebook.

********************

169 de comentarii la „Giveaway-ul de Iunie – ÎNCHEIAT

  • Mary, link-ul nu ma duce la niciun share. Asigura-te ca l-ai pus bine, altfel nu am cum să iau în considerare înscrierea ta.

 1. Bunaaaa, te citesc de ceva vreme…superbe produsele, insa nu am sa ma inscriu deoarece consider ca deja e prea tarziu 😑 si orcum nu sunt eu „aia norocoasa” 😐 felicitari pentru concurs si bafta participantelor ! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *