elmiplant Care Lab SUN

     Vine vara cu vacanțe și bucurii, soarele ne zâmbeşte și noi zâmbim înapoi la el, dar pielea expusă mai mult decât ȋn orice altă perioadă a anului la razele UVA şi UVB, fără a fi protejată, poate fi afectată de radiaţiile ce cauzează arsuri şi ȋmbătrânirea prematură a epidermei. Efectele negative ale soarelui pot fi de acum prevenite mult mai uşor, datorită noilor produse pentru protecţie solară – se lansează elmiplant Care Lab SUN, gama cu 5 produse disponibile exclusiv ȋn farmacii. 

     Fiecare produs elmiplant Care Lab SUN combină un sistem de protecţie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune şi un agent de protecţie împotriva radiaţiilor infraroşii, creând astfel un scut eficient de protecţie solară pentru piele. Astfel, sistemul inovator 3D (IR + UVB + UVA) asigură protecţie ȋmpotriva radiaţiilor ultraviolete nocive (UV) care sunt responsabile pentru arsuri şi ȋmbătrânirea prematură a pielii şi acţionează blocând radiaţiile infraroşii, responsabile pentru afecţiuni degenerative ale pielii.Fiec are dintre cele 5 lansări Care Lab SUN, disponibile exclusiv ȋn farmacii, protejează pielea, ajută la neutralizarea radicalilor liberi, protejează ȋmpotriva ȋmbătrânirii premature şi acţionează ca tratament antiinflamator.

      Loțiunea pentru piele de culoare deschisă, cu toleranţă redusă la soare, cu protecție ridicată – SPF 30, utilizează formula inovatoare cu sistem de protecție fotostabil UVA+UVB+IR ce creează un scut protector eficient pentru piele. Îmbogățită cu betacaroten și complexul de multivitamine A, E şi F, loțiunea asigură o hidratare optimă, ȋn timp ce protejează ȋmpotriva razelor nocive, inhibând formarea radicalilor liberi datorită antioxidanţilor din formulă. Conţine, de asemenea, betaină 100% naturală, D-Panthenol şi alantoină, toate recunoscute pentru rolul de protecţie a pielii.

Fără parabeni, parafine și etanolamină. Hipoalergenic, rezistent la apă. Preţ, 200 ml: 37 lei

      Crema de față matifiantă, cu protecție solară – SPF 30 (protecţie ridicată) pentru piele cu toleranţă redusă la soare, combină sistemul de protecție UVA/UVB, împotriva radiațiilor ce provoacă alergii și îmbătrânire – UVA, respectiv bronz și arsuri – UVB și cel IR (infraroșu) responsabile de deshidratarea, îmbătrânirea prematură și apariția afecţiunilor degenerative ale pielii. Crema creează o barieră eficientă de protecție solară pentru ten, iar betacarotenul şi vitamina E din compoziție, ambele cu acțiune antioxidantă, previn apariția efectelor nocive prin ȋmpiedicarea formării radicalilor liberi. Betacarotenul şi vitamina E contribuie, de asemenea, la ȋntărirea sistemului imunitar al pielii, ȋmbunătăţind elasticitatea, tonusul şi textura acesteia. Crema conţine şi D-Panthenol, Sensiproact şi alantoină, ingrediente ce ajută la calmarea pielii. Tehnologia anti-strălucire îi conferă tenului un aspect matifiat şi sănătos.

Fără parabeni, parafine și etanolamină. Produs rezistent la apă. Preţ, 50 ml: 31 lei

       Crema de față pentru ten sensibil, cu protecție solară ridicată – SPF 50, pentru piele deschisă, fără toleranţă la soare, prezintă același sistem inovator 3D (UVA+UVB+IR). Formula avansată, hipoalergenică, este îmbogățită cu acid hialuronic, care datorită structurii sale proteice acționează ca un film transparent asupra pielii și acționează în profunzime asupra țesuturilor, având rolul de a menține apa la suprafața pielii, ȋn timp ce asigură o hidratare optimă, de durată. Conţine betacaroten şi vitamina E, iar formula uşoară permite absorbţia rapidă ȋn piele.

Fără parabeni, parafine, etanolamină, alcool, parfum. Produs dezvoltat pentru a minimiza riscul apariţiei reacţiilor alergice. Hipoalergenic, rezistență sporită la apă. Preţ, 50 ml: 31 lei

elmi beauty tip – este nevoie de o cantitate de aproximativ 36 grame de produs per aplicare pentru o persoană adultă obişnuită. Reducerea cantităţii de produs diminuează gradul de protecţie al acestuia. Reaplică frecvent şi protejează-te suplimentar folosind pălărie, tricou, ochelari de soare. 

     Loțiunea spray pentru față și corp, cu SPF 30, este special concepută pentru a fi utilizată de ȋntreaga familie şi prezintă acelaşi complex inovator 3D de protecţie solară. Complexul de multivitamine A, E, F şi betacaroten, ingrediente cu rol puternic antioxidant, inhibă formarea radicalilor liberi şi ajută la ȋntărirea sistemului imunitar al pielii, ȋmbunătăţind elasticitatea, tonusul şi textura epidermei. Vitamina A protejează pielea de îmbătrânirea provocată de expunerea la soare și reduce pigmentarea, vitamina E are proprietăți antioxidante și regeneratoare, iar vitamina F servește pielea ca un bun antiinflamator, tonic și îi oferă strălucire. Conţine şi betaină 100% naturală, D-Panthenol şi alantoină.

Fără parabeni, parafine și etanolamină. Hipoalergenic, rezistență sporită la apă. Testat dermatologic. Preţ, 300 ml: 55,5 lei

       Uleiul spray pentru corp cu SPF 15 (protecţie medie) asigură un bronz natural uniform și previne riscul arsurilor solare datorită sistemului de protecție UVA+UVB+IR, betacarotenului și complexului de multivitamine A, E, F. Ingredientul-vedetă din formula sa este uleiul abisinian, un ulei luxuriant unic prin structura sa moleculară, cu proprietăți emoliente şi regenerante pentru piele. Produsul se absoarbe ușor în piele şi este rezistent la apă.

Fără parabeni, parafine și etanolamină. Rezistent la apă. Testat dermatologic. Preţ, 150 ml: 30 lei

ATENȚIE: produsele sunt disponibile doar în farmacii.

4 comentarii la „elmiplant Care Lab SUN

  1. Nu stiam ca Elmiplant are si o linie de produse cu protectie solara. Imi place foarte mult faptul ca nu are parabeni si contine ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *