Tesori d’Oriente, Japanese Rituals

     În această primăvară, la începutul lunii aprilie Tesori d’Oriente a lansat o nouă gamă Japanese Rituals, gamă care integrează în produsele de îngrijire ingredientele tradiționale japoneze, pentru o stare de bine și de răsfăț al corpului și al minții. Ritualul de îmbăiere este un element esențial în cultura japoneză, căruia i se acordă o importanță deosebită pentru combaterea stresului și atingerea echilibrului interior.

Atenția dedicată ritualului de îngrijire zilnic reprezintă filosofia estică despre purificarea corpului și a minții, cu accent pe aprecierea completă a prezentului. Ingredientele principale ale produselor Tesori d’Oriente Japanese Rituals sunt parfumatul bujor și uleiul Tsubaki, obținut prin presarea semințelor de camelie. Acesta din urmă este bogat ȋn acizi graşi, Omega 9, vitamina E și colagen vegetal, elemente ce contribuie la hidratarea pielii și redarea și menținerea elasticității. Pe lângă proprietățile antioxidante și emoliente, aceste ingrediente sunt considerate aducătoare de noroc.

     Parfumul gamei este intens, aroma combinând note fresh, florale și delicate. Notele de vârf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit și bergamotă care fac intrarea în scenă pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. La final, notele de patchouli, cedru și mosc sunt aromele lemnoase care persistă, pentru o stare de răsfăț îndelungată.

 

 

Gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals ajută la calmarea, răsfățarea și încântarea tuturor simțurilor prin aroma exotică a parfumului și textura intens hidratantă a cremelor de baie și de duș.

Gama conține: Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei, Cremă de duş 250 ml, 11.53 lei și Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei

       O dată cu produsele Tesori d’Oriente a ajuns la mine și un interesant cireș japonez, din carton – copăcelul Sakura magic (o replică din carton a unui cireș japonez). Cireșul japonez este una dintre minunățiile lumii, un simbol al primăverii și al bucuriei. Am urmat instrucțiunile de pe ambalaj: am pus pomul din carton în suportul special și am turnat apa (peste întreg copăcelul) din pliculețele cu care a venit. Apoi am așteptat cuminte să înceapă magia – să înflorească copacul de carton! 🙂 M-am relaxat și m-am lăsat răsfățată de noua gamă Japanese Rituals. Un adevărat ritual japonez! Peste câteva ore copăcelului îi dădeau deja „florile”, iar până dimineața era de-a dreptul înflorit. Foarte interesant! Nu știu care e șmecheria din spatele „înfloririi” unui carton, dar cred că e vorba de vreun fel de reacție chimică, care face ca în contact cu apa să pară că a „înflorit”. Aveți mai jos poze de la început până la  înflorirea completă.

Copăcelul instalat în suport

Copăcelul ud tot

Primele „flori”

După 4 ore

A doua zi de dimineață

     Îmi place aroma fresh-floral, lemnoasă a gamei, mi se pare perfectă pentru primăvară. Gelul de duș e o încântare pentru simțuri, relaxarea e completă. Ați apucat să le mirosiți sau chiar să le cumpărați? Cum vi se par?

2 comentarii la “Tesori d’Oriente, Japanese Rituals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.