Produse noi Melkior

     Vouă vă plac produsele Melkior? Eu sunt mare fan, îmi plac pentru că își fac treaba foarte bine și rezistă. Vă prezint acum câteva noi apariții de la Melkior. 

 1. Începem cu 4 noi nuanțe de Lip Pen (creion de buze sau ruj creion): Lollipop, Oriental Nights, Dahlia și Smiley. Preț – 35,90 lei 

Lollipop

Oriental Nights

Dahlia

Smiley

     Noile Creioane de Buze sunt cremoase și au o formulă extrem de pigmentată. Sunt retractabile și nu necesită ascuțire. Pot fi aplicate ca atare, direct pe buze. Se bazează pe o formulă ușoară care definește perfect buzele pe tot parcursul zilei. Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil.

        2) noua gamă de rujuri mate: Amour, Delicious, Ginger Spice și Toffee.

Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migrează și rezistă în timp. Se aplică ușor și omogen, nu usucă buzele și prezintă un efect de durată, asigurând o senzație plăcută imediată pe buze. Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze.

Amour 

Delicious

Ginger Spice

Toffee

     3. Noul Corector pentru sprâncene: este ideal pentru a corecta, contura sau defini forma naturală a sprâncenelor. Se găsește în 3 nuanțe: Neutral, Blonde și Medium. Este foarte rezistent, iar sprâncenele se aranjează mai ușor. Se bazează pe o formulă ce conține ingrediente care asigură o textură și aderență maximă. Preț – 39,90 lei

Iată de ce merită să folosești Corectorul pentru sprâncene:

 • Efect intens de culoare.
 • Definește forma sprâncenei.
 • Conferă volum.
 • Umple golurile dintre sprâncene.
 • Are textură gel, cremoasă.
 • Îmbracă firele de par conferind un aspect uniform și natural.
 • Este foarte rezistent.
 • Formulă confortabilă, catifelată și care nu usucă.
 • Aplicare ușoară.

Și acum câteva Trucuri pentru folosirea Genelor False:

     Genele false se poartă în orice anotimp și indiferent de vreme. Ele aduc un plus de farmec și strălucire privirii. Chiar dacă nu purtăm machiaj, genele false îmbracă ochiul și oferă întregului chip un aspect interesant. Genele false Melkior se găsesc sub formă de buchețele (individuale) sau tip bandă. Cele sub formă de bandă se folosesc la evenimente și rezistă până la 48 de ore, după care se curăță cu grijă și pot fi reutilizate. Diferența dintre genele tip bandă și cele individuale constă în faptul că cele din urmă au o durabilitate mult mai mare, pe când cele bandă se folosesc strict pentru un eveniment sau o ocazie, pentru o zi sau o noapte, după care se păstrează și se reutilizează. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile și se recomandă folosirea lor pe perioada zilei sau pentru un machiaj mai soft.

APLICAREA GENELOR TIP BANDĂ. Iată pașii:

 • Dezlipește cu grijă geana de pe ambalaj și, fără să pui adeziv, măsoară lungimea ei cu cea a ochiului; dacă geana falsă este mai mare, trebuie să tai cu o forfecuță câțiva cm din exteriorul genei.
 • Aplică adeziv duo în strat foarte subțire pe toată lungimea genei și, cu ajutorul unei pensete, lipește mai întâi mijlocul genei și colțul extern, apoi colțul intern.
 • Pentru mai multă intensitate, la final poți aplica și mascara.

APLICAREA GENELOR INDIVIDUALE

Genele individuale se găsesc în diferite mărimi – scurte, medii, mari, mixte și se aplică individual (buchețel cu buchețel), în funcție de forma potrivită ochiului. Genele individuale se aplică de la colțul extern la colțul intern, aproape de baza genelor naturale, cu ajutorul adezivului duo.

TRUCURI  Cu ajutorul genelor false putem corecta imperfecțiunile ochiului. 

 • Dacă ai ochii rotunzi sau pleoapa căzută, îți vei alege gene false mai mici în colțul intern și mai lungi în coltul extern, iar genele inferioare se dau cu mascara întotdeauna spre exterior (spre tâmple). În acest fel ochiul pare mult mai deschis, alungit, tânăr.
 • Dacă ai ochii alungiți, poți opta pentru o pereche de gene tip evantai (mai lungi pe centrul benzii).

V-ați luat vreun produs dintre acestea noi? Eu încă nu, dar am planificată o vizită la magazin săptămâna asta. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.