Noutăți B.U.

      Pentru că nu v-am scris despre ultimele lansări B.U., parfumul adolescenței mele, astăzi le-a venit și lor rândul. Avem o nouă gamă, un nou gel de duș, ambalaje noi și un nou deodorant antiperspirant.

      1. Noul antiperspirant B.U. in action Pure+Dry, cu extract de cireș japonez și parfum pudrat. Formula Pure+Dry asigură o protecție de până la 48 de ore împotriva transpiraţiei, pielea axilei rămânând uscată, protejată și parfumată timp îndelungat. Protecția suplimentară pe timpul verii cu noul antiperspirant oferă efectul de prospețime instant, senzația rămânând mult timp după aplicare. Extractul de cireș japonez, denumit sakura, este ingredientul exotic de înflorire a sinelui, de reîmprospătare. Notele de vârf Pure+Dry sunt un mix aromatic de floare de portocal, note moscate și șofran. Inima bogată aduce notele florale de lăcrămioare și iasomie care lasă loc, la final, notelor de vanilie și ambră. Formula testată dermatologic, anti pete albe și care protejează pielea timp îndelungat (până la 48 de ore), este secretul pe care îl dezvăluie antiperspirantul verii.

Antiperspirantul B.U. in action Pure+Dry se alătură celor cinci variante disponibile pe piață: Active Release, Sensitive, Soft Skin, Protect Plus și Tender TouchB.U. in action antiperspirant, 150 ml – preţ 10 lei, indiferent de variantă.

      2. B.U. îmbracă aromele gelurilor de duș în ținute noi și le dă un nume de poveste: bodystories, adică gelurile de duș cremă ce redefinesc experiența clipelor de răsfăț și îngrijire. Celor patru produse delicios de cremoase, cu noi ambalaje, li se adaugă o lansare – primul produs al gamei care aduce în centrul atenției un ulei hidratant – Abyssinian Oil & Orchid Shower Cream. Noile ambalaje sunt ergonomice și mai ușor de utilizat. Forma capacului permite o stabilitate mai mare a recipientului atât în poziția normală a sticlei, cât și invers, când produsul este aproape de a fi terminat. Gelurile de duș cu iaurt, Yogurt & Fig și Yogurt & Papaya, sunt disponibile și în varianta de 400 ml, perfecte pentru și mai mult răsfăț. Îmbogățite cu agenți de hidratare care lasă pielea moale și catifelată prin sistemul Nutri Moist, gelurile de duș cremă oferă experiențe senzoriale floral-fructate, pentru o stare de bine îndelungată. Gelurile de duș cremă B.U. bodystories sunt disponibile în urmatoarele variante: 

♥ 250 ml, preț 8.5 lei:
B.U. bodystoryes Abyssinian Oil & Orchid – and feel the glow!
B.U. bodystories Lemon & Vanilla Mousse – and feel the pleasure!
B.U. bodystories Yogurt & Fig – and feel pampered!
B.U. bodystories Cool Maracajua – and be refreshed!
B.U. bodystories Yogurt & Papaya – and feel the joy!

♥ 400 ml, preț 9.8 lei:
B.U. bodystories Yogurt & Fig – and feel pampered!
B.U. bodystories Yogurt & Papaya – and feel the joy!

Noul B.U. bodystories Abyssinian Oil & Orchid Shower Cream – gelul de duș cremă cu o textură luxuriantă, aduce în lumina reflectoarelor două ingrediente exotice, căutate pentru proprietățile lor emoliente și de ȋnfrumuseţare a pielii: uleiul abisinian și extractul de orhideeUleiul abisinian conține acizi linoleici ce ajută la regenerarea pielii, având proprietăţi antiinflamatorii. Extractul de orhidee hrănește pielea, o curăță în profunzime şi o lasă revitalizată, parfumul distinct menţinându-se pe piele timp ȋndelungat.

       3. Noul parfum Absolute Me – Un parfum fructat-lemnos cu atingeri florale, creat special pentru a celebra feminitatea, senzualitatea și modernitatea, toate în același timp. Ambalajul alb-negru cu accente roz-pudrat și elemente florale invită la descoperirea unui parfum ce ȋşi dezvăluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarină, măr crocant și pară coaptă. Inima bogată este compusă dintr-un mix eclectic de violete și frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc și ambră încapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminității absolute.

Parfumul este disponibil în următoarele variante:
B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, preţ 45 lei
B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, preţ 22 lei
B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, preţ 11.50 lei

 

Ce v-ați luat dintre acestea până acum? Vă plac?

6 comentarii la „Noutăți B.U.

  1. Gelurile de duș cu iaurt, Yogurt & Fig și Yogurt & Papaya si B.U. bodystories Lemon & Vanilla Mousse – and feel the pleasure! sint rasfatul meu vara asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *