Morgan Taylor 2017 Selfie Summer Collection

      Nu știu ce fel de vreme e asta, cu atâtea ploi în mai, dar eu mă pregătesc pentru vară. Poa’ să plouă, poa’ să ningă, eu mă pregătesc de sandale, rochii și soare. Nici nu mă mai uit pe geam. M-am săturat de ploi, vânt, frig. Vreau soare, înghețată și ochelari de soare. Așadar, tocmai ce mi-am ales nuanțele de ojă pentru la vară. Mi-au picat ochii pe noua colecție de vară de la Morgan Taylor și am zis că asta e tot ce-mi doream. SELFIE este numele colecției și este rezultatul colaborării dintre Gelish și Morgan Taylor. Aceștia ne propun o manichiură irezistibilă pentru cele mai cool selfie-uri, pentru a captura în imagini savuroase cele mai funny momente din vacanță. 

      „NAILFIE” va fi jocul verii cu o colecție de culori vibrante ce se vor transforma în momente valoroase pe Instagram. 6 nuanțe noi, pentru care vei avea nevoie de ochelari de soare și care sigur vor atrage zeci de like-uri: corai mega hot, nuanțe electrizante de fuchsia și roz, pentru cele mai hot holiday snaps.

      “Vara este despre distracție în razele soarelui și despre a capta fiecare moment cu telefonul” spune Danny Haile – CEO și fondator Gelish. 

       Fiecare nuanță este denumită atrăgător, în tema colecției:

  • All About The Pout (light coral crème)

  • Me, Myself-ie, And I  (coral neon shimmer)

  • Pretty As A Pink-ture (neon pink)

  • Woke Up This Way (electric neon fuchsia)  

  • Best Face Forward (neon purple)

  • No Filter Needed (neon blue)

    Toate nuanțele Morgan Taylor by Gelish se regăsesc și sub formă de lac semipermanent. Le găsiți pe toate la TopLine Romania: preț Gelish 160 lei, preț Morgan Taylor 48 lei.

      Așadar, lăsați tot deoparte și hai să ne gândim la vară, la mare, la soare, la distracție și prieteni. Noi ne pregătim pentru vară și uite așa vom atrage și soarele. Așa că, spuneți-mi care e nuanța care v-a atras privirea? Mie cel mai mult îmi place nuanța fuchsia Woke Up This Way, deși toate sunt pe gustul meu. Mi se par cele mai potrivite nuanțe de vară. Colecție limitată. 

Un comentariu la „Morgan Taylor 2017 Selfie Summer Collection

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.