Cele mai recente apariții elmiplant

    Deși mai am mult de lucru la refăcutul blogului, mă bucur că pot să fiu iar alături de voi și să vă scriu despre ultimele noutăți din sfera de beauty. Pe scurt, acum aproximativ o lună am avut probleme cu serverul care găzduiește blogul, toată informația de pe blog a dispărut și nici nu se mai găsea în back-up. Cu mare greu și cu ajutorul Google, au mai putut fi recuperate articolele de pe blog, (nu toate, lipsesc vreo 2 sau 3) și, după cum puteți vedea, fără poze. Majoritatea pozelor articolelor nu au putut fi găsite/recuperate de nicăieri. Nu arată bine deloc blogul, știu, sunt tare supărată din această cauză, dar, noroc că am păstrat toate pozele și le pot adăuga eu, una câte una, din nou pe toate. Sper doar să îmi mai aduc aminte care-cum erau și, evident, să am timp de acest lucru. Mi-am propus să refac cu poze și cu design câte un articol pe zi, dar știți cum e cu socoteala de acasă care nu se potrivește cu cea din târg… Vom vedea. Doar vreau să știți că sunt aici și că mă recuperez, aveți răbdare 🙂  Zona Mov e puternică.  

     Dacă am fost ținută pe loc, s-au strâns câteva noutăți cosmetice despre care vreau să scriu. Astăzi de la elmiplant, care ne pregătește pentru vară. Nu am apucat să vă scriu despre noile șervețele demachiante micelare, pentru față și ochi, cu ulei de migdale și extract de aloe vera 100% naturale, care ne vor fi foarte folositoare în sezonul cald. 

elmi beauty tip – utilizează şerveţelele micelare dimineaţa şi seara – nu este necesar să clăteşti tenul după, iar acest ritual salvează timp şi protejează pielea de deshidratarea pe care o poate cauza apa de la robinet.

     Conțin extract de aloe vera, ulei de migdale și ceramide care ajută la corectarea şi repararea stratului lipidic protector al pielii şi ajută, astfel, la prevenirea deshidratării, pentru o piele regenerată şi mai luminoasă.

    Formatul cu 25 de şerveţele este practic, pachetul putând fi integrat rapid ȋn orice bagaj. Ȋn plus, datorită sistemului de resigilare, şerveţelele rămân umede şi ȋşi păstrează intactă eficienţa de la prima demachiere până la ultimul şerveţel. Preţ – 11,5 lei (25 bucăţi)

    Portofoliul elmiplant include şi şerveţelele demachiante din gama Skin Moisture – pachetul dedicat tenului uscat/sensibil (ambalaj roz) – cu extract de bumbac 100% natural şi pachetul dedicat tenului normal/mixt (ambalaj verde) – cu extract de gutuie 100% natural.

 Noutatea nr. 2 – noile creme depilatoare – elmiplant Velvet Touch – în 3 minute.

     Gama de produse pentru epilat elmiplant Velvet Touch se măreşte – patru creme depilatoare noi cu acelaşi numitor comun: 3 minute, adică durata de acţiune până la ȋnlăturarea eficientă a părului nedorit. 

     elmi beauty tip – după epilare, pulverizează un strat fin de apă minerală elmiplant şi aplică apoi o cremă hidratantă lejeră, care să asigure o hidratare optimă, dar ȋn acelaşi timp să prevină posibila astupare a porilor dilataţi post-epilare. 

Preţ: 8,2 lei fiecare

Crema depilatoare Silk Sensation 3 min. are în componență prețiosul extract de orhidee 100% natural, bogat în polifenoli și minerale.
Crema depilatoare Almond Care 3 min., creată special pentru pielea sensibilă, are în compoziție ulei de migdale 100% natural.
Crema depilatoare Grape Delight 3 min. este ȋmbogăţită cu ulei din sâmburi de struguri 100% natural cu proprietăți emoliente şi este recomandată pentru pielea normală.
Crema depilatoare Argan Beauty 3 min. este concepută pentru pielea normală și conține ulei de argan 100% natural, intens hrănitor.

     Benzile depilatoare pentru corp cu unt de shea și rozmarin îndepărtează rapid şi eficient firele de păr nedorite, lăsând pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp. Conţin 12 benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii, potrivite pentru utilizarea pe picioare, axile, linia bikinilor. Testate pe pielea sensibilă. Preţ: 8,7 lei

     Benzile depilatoare pentru față cu unt de shea și rozmarin şi Benzile depilatoare pentru față cu uleiuri prețioase de mătase și orhideefiecare pachet conţine 20 de benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii. Ambele variante sunt testate pe pielea sensibilă. Preţ: 8,8 lei fiecare

Preţ: 6,65 lei

     Balsamul după depilat, cu aloe vera 100% natural şi sistemul Nutri Moist, completează acțiunea ingredientelor active din produsele depilatoare elmiplant. Extractul de aloe vera are acțiune dezinfectantă, antiseptică și antiinflamatoare, prevenind apariția iritațiilor şi a firelor crescute sub piele, ȋn timp ce stimulează regenerarea celulară și calmează epiderma.

     Ultima și cea mai recentă informație despre pregătirea pentru sezonul estival este ritualul propus de elmiplant de îngrijire anticelulită, pentru un corp sănătos şi armonios, adică două game cu eficienţă dovedită în lupta împotriva celulitei şi pentru obţinerea unui trup frumos definit: Bodyshape şi Cellufight!

Cele 6 produse ale gamei elmiplant Bodyshape:

  1. elmiplant Bodyshape SLIM NO GYM GEL, are la bază ACTIGYM™, un ingredient activ premiat pentru inovaţie, ce contribuie la dezvoltarea fibrelor musculare, ajutând la arderea eficientă a grăsimilor. Preţ: 22,25 lei
  2. elmiplant Bodyshape Remodelare Totală îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. Preţ: 19.53 lei
  3. elmiplant Bodyshape cremă antivergeturi îmbogăţită cu LIPOFIRM, un ingredient natural complex, care ajută la refacerea structurii fibrelor de colagen, şi Bioelastină marină care stimulează sinteza de elastină prin aportul de aminoacizi şi peptidePreţ 14.19 lei
  4. Gelul anticelulitic elmiplant Bodyshape conţine complexul natural Lipofirm completat de extract de Gingko Biloba, care datorită concentraţiei mari în substanţe active ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii şi la activarea microcirculaţiei. Preţ 18.75 lei
  5. elmiplant Bodyshape serum intensiv anticelulitic – Lipofirm este complexul natural conţinut de serum, ce reface structura de colagen a pielii, reglând microcirculaţia. Preţ 20.05 lei
  6. elmiplant Bodyshape crema anticelulitică – efectul puternic antioxidant al cafelei verzi, cu proprietăţi excelente de drenaj combat retenţia de apă şi acţionează pentru eliminarea toxinelor. Preţ 19.53 lei

     Produsele Cellufight! sunt concepute pentru a netezi pielea, eliminând neplăcutul aspect de coajă de portocală. Toate produsele au la bază o formulă ce îşi păstrează caracterul natural şi un activ de slăbire de generaţie nouă, SLIMBOOST3, care calmează inflamaţia cauzată de celulită şi decongestionează celulele adipoase, ajutându-le să revină la forma naturală.

  1. Crema pentru masaj anticelulitic Cellufight! – Preţ: 17,45 lei
  2. Uleiul de masaj Cellufight! – Preţ: 16,28 lei
  3. elmiplant Cellufight! Cryo-Sculpt Gel – Preţ: 16,8 lei
  4. Gelul anticelulitic pentru drenaj Cellufight! – Preţ: 16,8 lei
  5. Crema exfoliantă de duș Cellufight! – Preţ: 11,07 lei

     Așadar, să vină vara! Noi suntem pregătite. Avem șervețele micelare, șervețele demachiante, depilatoare de tot felul dar și balsam după epilat, precum și creme anticelulitice pentru toate preferințele. Voi ce folosiți dintre toate acestea? Eu am folosit o vreme produsele anticelulitice și chiar și-au făcut treaba, mi-au plăcut.

Un comentariu la „Cele mai recente apariții elmiplant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *