académie, balsam pentru strălucirea tenului, review

     În aprilie am fost la lansarea unor noi produse académie având ca destinație stoparea efectului poluării asupra tenului. Tot de atunci folosesc balsamul pentru ten pentru strălucire Radiance Aqua Balm (Aquabaume Éclat) de la académie (50 ml). Îl folosesc în unele zile seara, în altele dimineața, poate fi folosit în orice moment al zilei, cu mențiunea aplicării unui SPF peste, dimineața.

     Este o cremă intens hidratantă, cu textură de balsam, ce conferă luminozitate tenului. Hidratează și iluminează tenul. Îmbogățită cu extract hidratant și antioxidant din caise. Înlătură semnele oboselii și revitalizează tenul.

     Este cu adevărat un balsam. Este foarte, foarte fin, iar pielea devine instant catifelată. Se absoarbe rapid în piele. Iar aroma de caise este minunată, nici prea grea, nici prea proaspătă. Mă duce cu gândul la bomboanele fondante, atât ca aromă, cât mai ales ca textură. Sunt absolut cucerită de textura fină și fondantă. Este o reală plăcere să aplic balsamul! Tenul se simte imediat mai bine, hidratat și catifelat. 

     L-am folosit atât seara, după demachiere și tonifiere, ca și cremă hidratantă de noapte. Și l-am folosit și dimineața, ca bază pentru machiaj, mereu având grijă să aplic un SPF peste, pentru că acest balsam nu are protecție solară. Dacă ar fi avut SPF, ar fi primit notă maximă de la mine. Este bun și ca bază de machiaj, tenul devine fin, iar fondul de ten se întinde și se vede uniform.

     Lista de ingrediente este curată, deși cam lungă. Majoritatea sunt emolienți (ex. glycerin, tocopherol = vitamina E, etc.), de aici și hidratarea bună. Doar la finalul listei există parfumul, dar este în cantitate foarte mică, fiind ultimul ingredient din listă, înaintea celor 2 coloranți.

     Din gama Stop poluării de la académie mai fac parte încă două produse interesante, pe care nu le am, deși, probabil, s-ar fi completat perfect toate împreună. Este vorba despre serul hidratant și cu efect de iluminare a tenului 8H Radiance Serum (Sérum Éclat 8H) și spray-ul Anti-Pollution Mist (Brume Anti-Pollution). Le găsiți pe toate la TopLine Romania

     Îmi place acest balsam fondant (cum îmi place mie să-i spun), hidratează și reușește să „învie” tenul, dându-i o strălucire subtilă, naturală. Dacă ar fi avut și factor de protecție solară, ar fi fost perfect. 🙂

 * iluminarea subtilă dată de balsam *

     ♥ ♥ ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *