2 noi colecții în trend de la Flormar

     Dragi fete, dacă nu ați aflat deja, vă spun eu: exact înainte de Paște, Flormar a lansat 2 noi colecții în trend: Arty Pop și HD Collection. Am trecut azi printr-un magazin și v-am făcut câteva poze. Mi-au plăcut ambele colecții, arată tare bine. 

      Colecția Arty Pop conține un iluminator lichid ce va da tenului efectul radiant, precum și un ser de minimizare a porilor ce conferă efect de netezire, totodată și BB Cream-ul cu efect luminos și catifelat. Tot acest set reușește să redea tenul perfect, într-un mod natural.

     XL Twisting mascara îmbogățit cu extract de bambus, pentru restructurarea genelor; Eyeliner-ul XL creat pe bază de panthenol, pentru hidratarea pleoapei; precum și fardul Duo Perfect Match cu pigmenți intenși oferă ochiului un look fermecător.

     Dorești să oferi buzelor o hidratare intensă? Încearcă noul Flormar Creme Lipstick cu o consistență cremoasă, datorită untului de shea și cacao, acesta având o aplicare fină. Creme Lipgloss conține ulei de măsline pentru a crea o peliculă protectoare buzelor dumneavoastră.

     Pentru a-ți economisi  timpul  folosește uleiul de cuticule Care&Go cu burețel de masaj ce lucrează eficient, cu hidratare intensă a unghiei şi a cuticulelor, pe bază de ulei de migdale dulci. Aplică oja Full Color, în 2 straturi, pentru unghii ca de porțelan.

HD Collection trebuie să fie de nelipsit din trusa oricărei femei ce își dorește să arate perfect în toate momentele zilei, aceasta fiind o gamă revoluționară!

     Fondul de ten HD oferă un aspect iluminator, datorită extractului de viță de vie argintie, ce acționează ca o piele translucidă,  împreună cu anticearcănul multi-funcțional pe bază ulei de jojoba și cu pudra de sculpting vă vor oferi aspectul mult dorit și definit. Toate acestea vor fi aplicate cu noile pensule Oval, cu mâner ușor de manevrat și peri fini.

     Oferă buzelor tale un aspect plin si catifelat cu rujul Weightless HD, ce conține ulei monoi din Tahiti, ingredient unic cu elemente prețioase.

     În colecția HD mai regăsim Rising Lash HD mascara, cu o pensulă gigant și pigment extrem de negru, pentru ai oferi o privire intensă, totodată ingredientele active, precum uleiul de măsline contribuie la protejarea și menținerea sănătății genelor.

     Dintre toate aceste produse, am și eu 3. Din gama Arty Pop am iluminatorul Liquid Illuminator în nuanța 03 Bronze Glow, așa că să vină vara, eu sunt pregătită să fiu glam! 🙂 Are o consistență lichidă și o textură extrem de fină. 

      Fardul Perfect Match Duo Eye Shadow, tot din colecția Arty Pop, îl am în nuanțele Pistachio & Dark Green, adică nr. 03. Verdele nu e chiar pe gustul meu, deși într-o combinație cu mov, poate ieși ceva glam-pop, care este exact în vogă acum. Se poartă din nou culorile tari, dure și în combinații îndrăznețe. Așa că-i voi da o șansă, cine știe ce va ieși.

     Din gama HD Collection am anticearcănul HD Dark Circle Concealer în nuanța Ivory. Este cremos și are o acoperire bună.

Ce ziceți despre cele două colecții noi? Le-ați văzut în magazine? V-ați luat deja ceva din ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *