Pe 11 Martie aflăm cum să ne îngrijim corect pielea

     Dacă nu știți cine este Corina Allan, aveți ocazia să aflați sâmbătă, pe 11 Martie. Începând cu ora 09:30, la We Love Digital Unirii, Piața Unirii, la doi pași de Hotel Horoscop. Cine e Corina și de ce să o cunoașteți? Corina este autoarea blogului Pasagera.ro și o enciclopedie de cunoștințe/studii/cercetări în cosmetică. Cu ajutorul ei am făcut slalom printre milioanele de informații referitoare la îngrijirea pielii și am ales adevărurile. Mi-a deschis ochii nu doar către o îngrijire de sine corectă, ci și asupra multor altor aspecte din viață. Am avut doar de învățat de la ea și mă bucur că am întâlnit-o. Mă bucur de fiecare dată când vine în București, mi-ar plăcea să se mute aici, i-am zis de multe ori acest lucru. 

     Evenimentul de sâmbătă, 11 Martie, este organizat de către autoarea blogului PrintesaUrbana.ro – Ioana Chicet-Macoveiciuc și va fi o conferință interactivă cu Corina Allan, despre sănătatea pielii noastre și a copilului nostru. Așadar, puteți veni însoțite de picii voștri, pentru ei vor fi pregătite activități în sală și foaier. Conferința începe la ora 10:00 și durează 4 ore, cu o pauză de cafea de 20 minute. 

     Costul unui bilet este de 40 de lei și trebuie achitat în avans. Pentru înscrieri accesați link-ul: ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ. Pentru cei care ar dori să participe, dar nu au posibilități financiare, Ioana a conceput Biletul în așteptare, prin care oricine poate achita un bilet în așteptare ce urmează a fi oferit unei persoane din comunitatea de părinți sau unei persoane aleasă de cea care oferă biletul cadou. Pentru a achita un bilet în așteptare folosiți același link pentru înscriere. La nume puteți scrie Bilet în Așteptare dacă doriți să fie oferit unei persoane pe care nu o cunoașteți sau scrieți numele persoanei căreia doriți să îl oferiți.

Evenimentul este prezent și pe FacebookConferința va putea fi accesată și online, live sau în cursul următoarelor trei zile, contra unei taxe de 25 de lei (plătiți în avans, veți primi din timp un link și o parolă unică). Dacă doriți să vă înscrieți pentru transmisiunea online, folosiți acest link: ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ ONLINE.

În cadrul conferinței Corina va vorbi despre multe lucruri legate de îngrijirea pielii. Veți afla ce, cum, când și mai ales de ce trebuie făcut așa pentru a avea o piele sănătoasă. Dacă aveți întrebări pentru Corina referitoare la îngrijirea pielii, a tenului, la diversele probleme de skincare cu care vă confruntați și nu puteți ajunge la conferință, mi le puteți lăsa aici în comentarii, iar eu le voi ridica în cadrul conferinței și revin cu răspunsuri. 

Din programul conferinței interactive Piele frumoasă, piele sănătoasă, spicuiesc câteva topicuri de interes general, dar vă asigur că vor fi de 3 ori mai multe:
 
Capitolul 1. Ten sănătos, cu aspect cât mai tânăr
    Eu ce tip de ten am?
    Cum anume funcționează pielea?
    Ce afectează celulele pielii și de ce îmbătrânește pielea?
    Cinci pași în rutina zilnică, necesari pentru a avea un ten sănătos
    Cum am grijă de tenul meu în fiecare zi?
    Greșeli frecvente în îngrijirea pielii
 
Se va vorbi și despre: curățarea tenului, hidratare, protecție solară, soarele și vitamina D, bronzul, îndepărtarea celulelor moarte (exfoliere chimică și scrub), acizi AHA si BHA, alimentație anti aging, reguli de igienă, Botox, microdermoabraziune, tratamente faciale, stimularea producției de colagen.
 
Capitolul 2. Produse și ingrediente cosmetice
    Ce informații găsim pe eticheta produselor cosmetice?
    Ambalaj, condiții de păstrare și termene de valabilitate
    Ingredientele produselor cosmetice și efectele lor asupra pielii
    Produse cosmetice sintetice, produse naturale și/sau organice
    Există ingrediente miraculoase sau exotice?
    Mituri și realități cosmetice
 
Se va vorbi și despre: iritanți și alergeni comuni, anti iritanți, uleiuri vegetale, retinol, niacinamide, antioxidanți  ingrediente controversate, produse dermatocosmetice, hipoalergenice, dicționar de ingrediente cosmetice, filtrele solare, semnificația numărului SPF, ingrediente pentru timpul zilei, ingrediente pentru seară, colagen și elastină în produsele cosmetice, conservanți.
 
Capitolul 3. Problemele tenului, pentru toate vârstele
    Vizita la dermatolog – da sau nu?
    Îngrijirea tenului cu probleme
    Puncte negre și pori dilatați
    Acnee, cicatrici și pete post acnee
    Dermatite, eczeme și erupții
    Rozacee, cuperoză. Ten intolerant
    Probleme și soluții pentru pielea bebelușilor
    Putem detoxifia pielea?
    Probleme fără soluții în industria cosmetică
 
Se va vorbi și despre: dermatita seboreică, dermatita de contact, dermatita atopică, iritația de scutec, iritații frecvente, ten foarte uscat, riduri profunde, cearcăne, capilare sparte, vergeturi, scuame pe scalpul bebelușilor, buze uscate, mâini foarte uscate.
 
Capitolul 4. Sfaturi generale și întrebări
Dacă aveți întrebări pentru Corina, lăsați-le jos, în comentarii.
Ne vedem sâmbătă, 11 Martie?

Un comentariu la „Pe 11 Martie aflăm cum să ne îngrijim corect pielea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *