Florile seducătoare din gamele Tesori d’Oriente

     Odată cu sosirea noului anotimp, Tesori d’Oriente aduce în lumina reflectoarelor, răsfățul florilor din cele mai îndepărtate și exotice locuri. Indiferent de sezon, comorile enigmatice ale Orientului inspiră specialiștii în parfumerie și produse cosmetice – gamele Tesori d’Oriente devin ritualuri de îngrijire și relaxare pline de seducție, ale căror proprietăți calmante, hidratante și de revitalizare învăluie pielea în note misterioase de parfum oriental.

Floarea de lotus este maniera minunată a Naturii de a întruchipa renașterea, puritatea și frumusețea.

Gama Tesori d’Oriente Fior di Loto are ca ingredient principal această floare misterioasă, celebră în lumea cosmeticii pentru proprietățile sale antioxidante și de regenerare a pielii.

Gama Tesori d’Oriente Hammam are în componența sa floarea de portocal, cunoscută pentru aroma sa dulce-proaspătă și calitățile calmante.

Floarea de portocal tonifică, hidratează, revigorează și redă strălucirea pielii obosite. În combinație cu uleiul esențial de argan, floarea de portocal este secretul Naturii care ajută pielea să se pregătească pentru o primăvară plină de energie.

  

Iasomia este recunoscută ca un remediu natural împotriva stresului, alături de proprietățile sale afrodiziace, iar floarea de iasomie reprezintă un simbol al dragostei și delicateții feminine.

Gama Tesori d’Oriente Mosc Alb răsfață pielea cu o aromă seducătoare, care persistă timp îndelungat și încântă toate simțurile.

Un mix eclectic de arome floral-orientale și condimente exotice, gama Tesori d’Oriente Royal Oud aduce o mireasmă proaspătă de lăcrămioare și frezii. Ingredientele atent încapsulate în produsele de îngrijire învăluie trupul într-un parfum suav, creator de amintiri.

Gama Tesori d’Oriente Aegyptus aduce în prim-plan un ingredient folosit încă din cele mai vechi timpuri: crinul albastru de Nil.

Notele florale Aegyptus dezvăluie secretul egiptenilor din Antichitate, care foloseau această plantă și floarea sa pentru proprietățile relaxante și terapeutice.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Care dintre aceste flori vă plac? Care este gama voastră preferată de la Tesori d’Oriente?

♥ ♥ ♥

 

Un comentariu la „Florile seducătoare din gamele Tesori d’Oriente

  1. Zau…nu știu care sa zic că îmi place mai mult..poate cea cu flori de portocal!am înțeles că sunt mai multe game din Tesori..nu.mi rămâne decât să le testez pe toate!😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *