Mâini hidratate cu produsele Melkior

     Pentru a avea mâinile hidratate întreaga zi, acum ai toată gama necesară îngrijirii lor: gomaj, mască și cremă. Fiecare are rolul ei, de aceea este bine să le folosești complementar. Mâinile tale vor fi fericite cu acest tratament complet.

1. Exfoliază și Hidratează! Exfoliază și îndepărtează celulele moarte. Hidratează. Sunt proprietățile de bază ale noului “GOMAJ pentru mâiniPLAY creat de Melkior. Produsul conține Unt de Shea care are proprietăți protectoare, hrănitoare, hidratante și calmante. Granulațiile abrazive sunt din sâmbure de caisă. Cum se folosește? Se aplică pe mâini și se masează ușor până când granulațiile abrazive se micșorează. Se clătește cu apă călduță din abundență.

2. Hidratează, Hrănește și Catifelează! Ce rol are noua “MASCĂ pentru mâini” TRUST creată de Melkior? Hidratează, hrănește și catifelează pielea. Ea conține unt de shea și ulei de jojoba cu proprietăți antioxidante, antibacteriene, emoliente și antiinflamatorii. Cum se folosește? Se aplică pe pielea curată după efectuarea gomajului. Se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se clătește.

3. Hidratează, Hrănește și Protejează! Noua “CREMĂ pentru mâini și unghiiLOVE creată de Melkior este pentru toate tipurile de piele. Hidratează. Hrănește. Protejează. Conține acid hialuronic cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare. Cum se folosește? Crema este indicată pentru uz zilnic. Rezultatul este foarte bun dacă se utilizează împreună cu Gomajul PLAY și Masca pentru mâini TRUST. Se aplică în strat subțire, pe pielea curată și se masează până la absorbția completă. Asigură hidratare pe parcursul întregii zile.

Cum vi se par noutățile? Mie mi se par foarte interesante, mai ales masca pentru mâini. 

♥ ♥ ♥ 

Un comentariu la „Mâini hidratate cu produsele Melkior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *