Un nou magazin Flormar în Afi Cotroceni Mall

     Chiar înainte de Crăciun am fost invitată la deschiderea unui nou magazin Flormar în incinta mall-ului Afi Cotroceni (Sector 6 București). Mare bucurie pe mine! Știți că-mi plac produsele lor, le folosesc de mult timp, sunt bune și accesibile. Mereu au colecții noi, cu produse noi, adaptate la noile tendințe și cerințe. Știu că și voi folosiți multe dintre ele. Eu v-am povestit doar despre câteva în articolul dedicat AICI. Magazinul se află la parter, între magazinele Meli Melo și dm drogerie markt. Ei mai aveau o insulă cu produse Flormar, în acest mall, la etajul 1, care încă mai este acolo. Deci găsiți produsele Flormar în Afi Mall, în ambele locații: magazin și insulă. 

      Cu ocazia deschiderii am făcut câteva poze cu noile colecții de sărbători (pe care cred că încă le mai găsiți), colecții care aduc nuanțe noi de oje, farduri, parfumuri, fond de ten și multe altele. Au două noi colecții Future Historical și Daily Party. Din Future Historical mi-a rămas gândul la fondul de ten Anti-Blemish și la ojele mate, iar din Daily Party la kit-ul de sculptare al feței (contouring+blush+iluminator), la fardurile de ochi (atât mate, cât și sidefate) și la ojele noi sclipicioase (auriu, alb, negru și un mov superb). 

     Mi-a rămas gândul, de asemenea, la rujurile Extreme Matte, dintre care eu am unul într-o nuanță care-mi place fooarte mult, nr. 15 Chocolate Fondue. Voi reveni cu un review și swatch-uri. Dintre fardurile de pleoape din colecția nouă Daily Party, am o nuanță de auriu foarte caldă și interesantă, care merge foarte bine purtată atât la petreceri, cât și ziua. Este destul de cuminte pentru a fi purtată ziua, la birou.

    Așadar, acum știți unde vă găsiți repede produsele îndrăgite – parter, Afi Cotroceni Mall. Eu iar am nevoie de un Gentle Cuticle Remover și de un Top Coat cu uscare rapidă, le fac zilele astea o vizită. Cine știe cu câte produse voi ieși din magazin! 🙂

Chiar sunt curioasă: care sunt produsele Flormar pe care le folosiți și pe care le recumpărați mereu? Dați-mi idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *