Primele mele produse JOKO

      Dragi fete mov, bine v-am regăsit în 2017, care sper să fie un super an pentru noi toate.
Ce faceți joi, 12 Ianuarie? Mergeți la deschiderea showroom-ului JOKO, da? Cunoașteți brandul polonez JOKO Make-up de produse cosmetice? Eu am aflat despre el toamna trecută când l-am descoperit la târgul Cosmobeauty de la Romexpo, dar se pare că este în România de vreo 2 ani. Ei bine, de mâine JOKO Make-up se stabilește în World Trade Gallery din Piața Montreal nr. 10, București din incinta Hotelului Pullman. Iar începând cu 15 Ianuarie 2017 produsele vor putea fi comandate și online de pe www.jokomakeup.ro

Am 3 produse JOKO, iar joi vreau să le descopăr și pe celelalte din portofoliul lor. Mi-au stârnit curiozitatea. Eu am: lacul de unghii Find your color – nuanța 107 Beach sand, rujul hidratant – nuanța 40 Nude și rimelul pentru volum Express yourself – negru. Fiind un brand accesibil ca prețuri, nu am avut mari așteptări de la produse, dar mi-au dovedit contrariul. Produsele sunt bune și rezistente. De aceea sunt curioasă să mai încerc și alte produse JOKO. 

     Lacul de unghii Find your color pe care îl am – 107 Beach sand – este o nuanță de nude care mi se potrivește perfect. Oferă mâinilor un aspect îngrijit. Este rezistentă și este singurul nude pe care l-am preferat în ultimele luni pe unghiile mele. Cel mai mult îmi place periuța tip ONE MOVE, care este destul de lată ca să favorizeze o aplicare rapidă a lacului. Se usucă și destul de repede. Culoarea este destul de opacă și într-un singur strat, deși eu am preferat două straturi de fiecare dată. Ei spun că secretul lacului Joko stă în formula lui care conține polimeri de vinil care protejează unghia și care asigură un efect de durată. Formulă hipoalergenică, nu conține toluen și formaldehidă. Este disponibil în 40 de nuanțe, din care vreau să încerc cât mai multe! 😀 Capacitate: 10 ml.

     Rujul hidratant nr. 40 Nude este un ruj care face exact ceea ce zice: hidratează. Este emolient și se simte foarte bine pe buze. Zilele acestea geroase chiar a fost preferat, tocmai datorită faptului cum se simte, ca un balsam de buze. Textura lui cremoasă ajută la o aplicare frumoasă și ușoară. Nu este nici mat, nici lucios, este undeva la mijloc, foarte interesant. Este un ruj atât de purtabil, încât nici acum nu-mi vine a crede. Vreau să mai încerc și alte culori din gama de hidratare, unele mai tari. Culoarea este exact nuanța cafelei cu lapte, numai bună de purtat ziua. Ei spun că rujul beneficiază de o tehnologie nouă Micropigment Technology, adică conține pigmenți micronizați. Aceștia cresc opacitatea produsului, îmbunătățesc culoarea care se întinde uniform pe buze. Ingredientele hrănitoare și hidratante sunt: unt de Shea, ulei de floarea soarelui, AEF complex de vitamine.

      Rimelul pentru volum Express yourself este singurul care nu m-a impresionat și asta datorită periuței, cred. Este un rimel pentru volum, de aceea periuța este densă. Însă mie mi s-a părut prea densă. Perii ori nu reușesc să capteze firele genelor, ori le captează atât de bine, încât ce produs este lăsat pe gene, este șters de următorii peri, atunci când rotesc periuța pe gene. Eu am deja de câteva luni bune acest rimel, dar am început să-l folosesc de-abia anul acesta și mă gândesc că poate s-o fi uscat între timp. Deși nu l-am deschis decât recent. Mie acest tip de periuță îmi place, este exact tipul de periuță pe care îl caut când îmi cumpăr un rimel, dar ceva s-a întâmplat cu acest rimel. Are foarte puțin produs în el și mă chinui ceva timp până rămâne o cantitate decentă și pe gene. Prin urmare aspectul oferit de rimel este unul natural. Conține ingrediente naturale, cum ar fi ceara de albine, ceara de carnauba, pantenol, glicerină și mătase hidrolizată. Văd că au în portofoliu mai multe tipuri de mascara și chiar îmi doresc să încerc și altele de la ei, ca să am un termen de comparație cu acesta. 

Deci, ne vedem joi în showroom-ul JOKO Make-up? Aveți vreun produs JOKO?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *