Ce puteți găsi în showroom-ul JOKO

     După cum v-am spus în articolul cu primele mele produse JOKO, pe 12 Ianuarie s-a deschis primul showroom cu produse JOKO Make-Up din țară. Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața produselor cosmetice din Polonia, JOKO Cosmetics investește continuu în propriile sale laboratoare de cercetare și folosește materii prime doar de la companii de top pentru a oferi produse cu formule inovatoare și de cea mai bună calitate. Produsele nu sunt testate pe animale!

     Cu o gamă variată de produse de make-up pe bază de minerale, perle și pigmenți naturali, realizate prin proceduri exclusiviste, precum „tehnologia micropigment”, produsele JOKO Make-up se găsesc în România în World Trade Gallery din Piața Montreal nr 10, București, în incinta Hotelului Pullman. Așteptăm și deschiderea magazinului online www.jokomakeup.ro, care era programată pe la jumătatea lui ianuarie dar văd că încă nu s-a întâmplat. 

     Așadar, am făcut câteva poze produselor JOKO Make-Up, pe care le găsiți în showroom. Vă spun de la început că mi-au plăcut mult fardurile lor, fondul de ten mat, lip gloss-urile cu finish mat, ojele și mai erau câteva. Veți vedea, mai spre final și ce mi-am ales eu dintre toate, cu swatch-uri. Și vă mai spun că produsele promit. Am încercat deja câteva produse Joko și-mi mențin părerea că sunt produse bune, accesibile ca preț și vreau să încerc cât mai multe de la ei. 

Lip gloss-uri

Tratamente pentru unghii

Mi-a plăcut acest mov 😀

Blush-uri mate

Blush-uri strălucitoare

Nuanțele rujului hidratant

 

Câteva nuanțe de eyeliner și un gel pentru sprâncene

Mi-a rămas gândul la acest albastru neon… foarte „ochios” 🙂

Primer pentru ten

 

Primer/bază pentru fardul de pleoape

Nuanțele rujului Long lasting

Au adus și câteva creme produse de laboratoarele fabricii Miraculum, acolo unde se produc și produsele JOKO

Și acum să vă arăt ce mi-am luat eu: un ruj mat Matt Lips și o paletă cu trei farduri Perfect Your Look

Fardurile foarte drăguțe, pigmentate, rezistente, în nuanțe de zi

Paleta mea este nr. 300 – SATIN, dar mai aveau și alte palete cu combinații de câte trei nuanțe de farduri, atât mate, cât și sidefate

Rujul lichid (roz-corai) se usucă mat pe buze, este pigmentat, iar ca și nuanță pare mai potrivit pentru vară
Este nr. 060 – nuanța It’s Genius

Ei, ce ziceți? V-ați alege ceva? Vă face ceva cu ochiul? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *