5 farduri de pleoape noi la Melkior

     Melkior a creat culori noi pentru acest sezon și-mi plac tare mult. Mi le doresc pe toate, primele pe cele mate și apoi pe cele sidefate. 😀 Nuanțele sunt puternice, vibrante, potrivite pentru anotimpul rece. Cu ele poți realiza un machiaj deosebit atât pentru zi, cât și pentru seară.

Prima dată avem 2 nuanțe de rezerve de fard de pleoape sidefate:

  • EUPHORIA

  • FROSTED PURPLE

și, apoi celelalte 3 nuanțe de rezerve de fard de pleoape mate:

  • TAUPE

  • SIENNA

  • CINNAMON

     Mie îmi plac foarte mult fardurile de pleoape de la Melkior, am deja o colecție micuță la care țin foarte mult și pe care o folosesc des. Sunt foarte pigmentate, se aplică uniform, asigură o acoperire foarte mare și au nuanțe destule, pentru toate gusturile. Eu prefer fardurile mate și vă spun sincer că-mi plac foarte mult cele 3 nuanțe noi. Mi le-am și imaginat în ce combinații să le port 🙂 Cred că pun perfect în evidență ochii albaștri, dar dacă stau să mă gândesc mai bine merg foarte bine pentru toate culorile de ochi. Mi se pare că au personalitate. Iar nuanțele sidefate, deși le folosesc mai rar, mi-au luat ochii de când le-am zărit prima dată. Sunt tare „ochioase” 😀

Și pentru că pe cei de la Melkior nu-i întrece nimeni în promoții, vă spun doar două dintre cele care mă interesează și pe mine:

  • 50% reducere la produsele selectate, până pe 15 februarie 2017, atât online cât și în magazine,
  • 25% reducere la produse de machiaj pentru față (fonduri de ten, pudre, pensule, bureței, etc.) Happy Week! valabilă doar săptămâna aceasta, 16 – 22 ianuarie 2017. 

Ce ziceți de nuanțele noi? Cum le-ați folosi, în ce combinații? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *