Strălucitoare de sărbători cu Melkior

       Dragi fete frumoase, s-au acumulat câteva noutăți Melkior pe care vreau să vi le arăt astăzi, ca să fiți pregătite pentru sărbătorile iernii! Adună în trusa ta de machiaj tot ce-ți trebuie pentru un look metalic spectaculos! De sărbători trebuie să avem o apariție interesantă, vibrantă, de aceea machiajul feței și al unghiilor trădează accente de auriu, bronz și arămiu. Strălucirea e cuvântul de ordine al sezonului. Îndrăznește și poartă tonuri metalice pe pleoape și pe unghii. În consonanță cu bijuteriile și hainele care, la rândul lor, strălucesc. 

Fard de pleoape Gold Dreams Melkior – 27lei

fard-de-pleoape-gold-dreams-melkior-zonamov

Fard de pleoape Gold Melkior – 27lei

 fard-de-pleoape-gold-melkior-zona-mov

Fard de pleoape Gold Rush Melkior – 27lei

fard-de-pleoape-gold-rush-melkior-zonamov

Oja Gold Melkior – 29 lei

oja-gold-melkior-zonamov

Oja Melkior Gold Sand – 29lei

oja-melkior-gold-sand-zona-mov

Oja Melkior Gold Sand – 29lei

oja-melkior-gold-sand-zona-mov

O altă noutate pentru sărbători este My Nail Box pentru manichiura perfectă de sărbători. Cumpără 3 Oje Melkior de 4,5 ml și primești încă una cadou. Culorile tale preferate într-o cutie cadou. Oferta este valabilă în decembrie în toate magazinele Melkior.

my-nail-box-melkior-zona-mov

Și ultima noutate pentru o manichiură inedită este Oja Semipermanentă Ever Thermic în 2 nuanțe: Violet/Blue și Green/Neon Yellow. Oja Semipermanentă Everlasting Termică își modifică culoarea în funcție de temperatură. Va avea două culori, una care se activează la cald, iar cealaltă la frig. Ref 24172 se modifică din mov în albastru, iar Ref 24173 se modifică din verde neon în galben neon. Iar oferta lunii decembrie este 1 + 1 CADOU Oja Semipermanentă Termică, atât în magazinele Melkior cât și online.

oja-semipermanenta-ever-thermic-violet-blue-zonamov

oja-semipermanenta-ever-thermic-green-neon-yellow-zona-mov

Ce vă face cu ochiul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *