Noile săpunuri lichide elmiplant

     Brandul românesc elmiplant relansează săpunurile lichide pentru mâini cu arome îmbietoare și formule pe bază de extracte naturale, care curăță delicat mâinile, lăsându-le fine și parfumate. Textura cremoasă și spuma abundentă asigură o hidratare și curățare corespunzătoare, pentru o piele a mâinilor care strălucește de sănătate. Mâini curate și îngrijite, printr-un singur gest – atingerea naturii este acum în palmele noastre.

    Sunt disponibile șase variante de săpunuri lichide elmiplant pentru mâini (500 ml), dintre care două și cu varianta refill, de 750 ml.

     1) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Milky Nourish cu miere şi proteine din lapte, disponibilă şi varianta refill – Cu puternică acţiune nutritivă, mierea hrăneşte pielea şi menţine un nivel optim de hidratare, prin conţinutul abundent de vitamine și  minerale. Proteinele din lapte din formula săpunului lichid Milky Nourish hidratează intens, catifelează și contribuie la aspectul suplu al pielii mâinilor.

    2) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Marigold Protect cu ulei de măsline şi gălbenele, disponibilă şi varianta refill – Săpunul Marigold Protect este ideal pentru pielea sensibilă şi uscată datorită formulei îmbogăţită cu ulei de măsline, bogat în acizi graşi. Uleiul de gălbenele este folosit în mod tradiţional pentru pielea uscată şi sensibilă – conţine flavonoide cu puternică acţiune antioxidantă, fiind totodată un bun antiseptic care îi redă pielii echilibrul.

  3) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Cotton Fresh cu extract de bumbac şi extract de perle – Formula săpunului lichid Cotton Fresh curăţă delicat mâinile și previne deshidratarea pielii datorită extractului de bumbac din compoziție. Extractul de perle învăluie epiderma în strălucire asemenea unor mănuşi mătăsoase, iar mâinile devin frumoase și catifelate.

   4) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Moisture Bouquet cu iris şi bergamotă – Bogăția și parfumul unui buchet floral se regăsesc în formula săpunului lichid Moisture Bouquet. Cu extract de iris bogat în antioxidanți și extract de bergamotă ce înglobează vitaminele C și B3, acest săpun lichid cu textură fină hidratează şi parfumează delicat pielea mâinilor.

   5) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Grape Senses cu floarea pasiunii şi struguri – Săpunul lichid Grape Senses combină proprietățile celor două uleiuri pe care noua formulă le conține: uleiul de floarea pasiunii conține acizi graşi esenţiali care hrănesc pielea în profunzime şi îi redau fermitatea, în timp ce uleiul din sâmburi de struguri are un conţinut abundent de vitamine ce ajută la menţinerea hidratării epidermei. Pielea redevine suplă. 

  6) Săpun lichid pentru mâini elmiplant Passion Energy cu afine şi fructul pasiunii – Afinele sunt binecunoscute ca fiind un elixir pentru piele: abundând în vitamina C şi substanţe nutritive, extractul de afine hrăneşte şi catifelează pielea, în timp ce fructul pasiunii este bogat în zaharuri şi energizează epiderma.

      Le găsiți la preţurile de 7,65 lei oricare variantă de 500 ml și 8,45 lei oricare variantă refill de 750 ml.

Ce variantă folosiți voi? Mie cel mai mult îmi place Passion Energy. 🙂

Un comentariu la „Noile săpunuri lichide elmiplant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *