Idei de cadouri de la PUPA Milano

     Continuăm seria pachetelor cadou cu câteva idei de la un brand pe care-l îndrăgesc mult – PUPA Milano. Pe site-ul lor am găsit câteva seturi perfecte pentru a bucura orice fată. Găsiți mai multe seturi acolo, dintre care doar 18 sunt noutăți. Eu mi-am ales câteva care mi-ar plăcea mie să le primesc, să vă faceți o idee cam cum sunt. 

     Primele care mi-au atras atenția au fost, bineînțeles :), cele care conțineau lacuri de unghii. Mie mi-a plăcut acesta care conține un lac de unghii strălucitor, un lac de unghii metalic și un party top coat – Top Coat Paillettes (LASTING COLOR+FLUID METAL+PARTY TOP COAT). Dar sunt seturi și cu doar un lac de unghii + un tratament Multi Nail Care 7 în 1, sau un lac de unghii + un top coat Fix&Shine + picături pentru uscare rapidă Fast Dry Drops. Sunt tare drăguțe și numai bune pentru împătimitele de oje așa cum sunt eu. Sunt ambalate în cutiuțe prețioase, cu detalii baroce rafinate.

PUPA-lasting-color-metal-party-top-coat-zonamov       PUPA-LASTING-COLOR-GEL-FIX&SHINE-FAST-DRY-DROP-zonamov

     Următorul set care mi-a plăcut este format din rimel Vamp!Mascara Extreme și 3 creioane mini de ochi, ambalat în portfard din material prețios cu finisaje rafinate. 

VAMP!MASCARA EXTREME+3 EASY LINER EYEPENCIL Special size

PUPA-vampmascara-extreme-easy-liner-eyepencil-zonamov

     Un set practic este format din rimelul Vamp! Mascara și demachiantul bifazic pentru față, ochi și buze Two-Phase Make-Up Remover în varianta mini. Produsele cel mai îndrăgite de femei, un cadou perfect, ambalate în portfarduri din materiale prețioase cu finisaje rafinate. Țesături opulente și senzoriale, forme fermecătoare şi detalii aurii, pentru un design inedit.

VAMP!MASCARA+TWO-PHASE MAKE UP REMOVER

PUPA-vamp-mascara-two-phase-make-up-remover-zona-mov

      Dacă vă plac creioanele de ochi kajal de la Pupa Milano, există un set format din rimelul Vamp! Mascara și Vamp! Intense Kajal cu portfard roșu elegant (VAMP!MASCARA +VAMP! INTENSE KAJAL), dar și un alt set care conține rimelul Vamp!Mascara Extreme și creionul kajal intense în portfard negru cu detalii aurii (VAMP!MASCARA EXTREME+VAMP! INTENSE KAJAL):

PUPA-vamp-mascara-intense-kajal-zonamov     PUPA-vamp-mascara-intense-kajal-zona-mov

 Dintre seturile anti aging mi-au plăcut:
1. Setul AGE REVOLUTION & MASCARA VAMP! care conține Crema Hidratantă Frumusețe Instantanee AGE Revolution, rimelul Vamp! Mascara și o Mască Gel Anti-Oboseală pentru Ochi. Pentru o faţă luminoasă, uniformă şi o privire de star. 

PUPA-age-revolution-mascara-vamp-zonamov

2. Setul AGE REVOLUTION & MASCARA VAMP! care conține crema pentru fermitate repulpantă cu acţiune anti-rid intensă Firming Plumping Anti-wrinkle Cream și rimelul Vamp!Mascara. Pentru o faţă cu piele compactă și plină și privire de star, totul într-un portfard elegant.

PUPA-age-revolution-mascara-vamp-zonamov

     După cum v-am spus, sunt mult mai multe seturi cadou dintre care vă puteți alege, acestea sunt doar alegerile mele. Există seturi pentru îngrijirea tenului, seturi pentru make-up, seturi pentru manichiuri alese. Intrați pe situl lor și vă alegeți pe cele cu care vreți să vă bucurați atât pe voi, cât și persoanele dragi. Deși, mi-a fost greu să mă limitez doar la acestea, de plăcut mi-au plăcut toate! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *