Giveaway cu aromă de Crăciun – ÎNCHEIAT

     Pentru cititoarele mele frumoase, dau astăzi drumul unui concurs cu aromă de Crăciun. Produsele aromate sunt marca Yves Rocher: un lapte parfumat pentru corp Merișoare & Migdaleun gel de duș gomant Clementine & Condimente și un pliant de reducere cu ajutorul căruia, în magazinele Yves Rocher (nu și în cel online),  beneficiați de 30% reducere la primul produs și de 35% reducere la al doilea produs ales. Sună bine, nu? 🙂  Dacă vreți să revedeți unele dintre noutățile Yves Rocher numai bune de cumpărat, găsiți AICI, AICI și AICI link-urile de unde să vă inspirați.

giveaway-yves-rocher-zonamov

   Perioada de înscriere la giveaway este de 7 zile, începe astăzi 3 decembrie și se termină pe 10 decembrie, ora 23:59. Să aibă timp să vă ajungă produsele și să aveți și timp să vă bucurați de reducerile din pliant, deoarece pliantul este valabil doar anul acesta până pe 31 decembrie.

     Condițiile pe care trebuie să le îndepliniți sunt următoarele:

  1. Dați LIKE paginii de Facebook a blogului Zona Mov,
  2. Dați SHARE acestui concurs pe Facebook,
  3. Abonați-vă la blog cu email-ul (în partea dreaptă a blogului unde scrie ”Abonează-te la blog!”) și nu uita să confirmi abonarea (vei primi un email cu un link pe care trebuie să-l accesezi),
  4. Lăsați-mi un comentariu în care să-mi spuneți despre ce v-ar plăcea să scriu mai des pe blog, link-ul share-ului, numele vostru și email-ul cu care v-ați abonat la blog. 

Vă mulțumesc pentru că reveniți mereu pe blog, pentru că îl susțineți și vă urez BAFTĂ!

EDIT: Random.org a ales câștigătoarea concursului:

castigatoare-concurs-giveaway-zonamov

Ea este Corina Cosa. Felicitări!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *