Cremele de mâini Bioten

       Bioten, brandul românesc producător de cosmetice pe bază de extracte naturale pentru îngrijirea pielii, a lansat în această toamnă trei creme de mâini. Crema hidratantă, cea nutritivă şi crema reparatoare completează paleta produselor de înfrumuseţare şi menţinere a sănătăţii epidermei. Anotimpul rece vine cu o cerinţă tacită – mâinile, cartea de vizită a unei femei, sunt cele mai expuse şi au nevoie de extra-îngrijire dedicată.

     Rămânând fidel filosofiei sale şi păstrându-şi inspiraţia preluată din natură, Bioten prezintă formule adaptate fiecărui tip de piele, toate având la bază mierea. Blând şi cu acţiune eficientă, acest extract preţios din componenţa noilor creme hrăneşte, catifelează şi redă strălucirea naturală a pielii.

    Noile creme pentru mâini sunt adaptate fiecărui tip de piele, fiecare fiind îmbogăţită cu ingrediente naturale atent selecţionate, specifice acţiunii formulei.

 Crema hidratantă pentru mâini cu ulei de mandarin

      Crema hidratantă pentru mâini potrivită pentru piele normală asigură hidratarea optimă, esenţială chiar şi pentru pielea sănătoasă. Formula conţine ulei de mandarin apreciat pentru proprietaţile antiseptice, regenerante şi parfumul inconfundabil.

Crema nutritivă pentru mâini cu ulei de măsline

     Pielea uscată necesită o hidratare sporită, iar ingredientul complet din crema nutritivă pentru mâini este uleiul de măsline. Cu un conţinut abundent de vitamine şi acizi graşi, uleiul de măsline are acţiune hrănitoare şi emolientă. 

Crema reparatoare pentru mâini cu ulei de caise

     Pielea foarte uscată are nevoie de hidratare intensivă. Crema reparatoare pentru mâini are în componenţă ulei de caise cu importantă acţiune reparatoare a ţesutului cutanat, absorbţie rapidă şi miros plăcut. Catifelează pielea foarte uscată fără a lăsa urme grase.

     Iar pentru că natura şi frumusețea merg mână în mână, produsele Bioten sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni sau coloranţi. Ambalajul practic şi modern le fac potrivite atât pentru a fi ţinute la îndemână, pe noptieră, cât şi pentru a fi transportate în fiecare zi în geantă, pentru o atingere hidratantă ori de câte ori este nevoie de ea.

     Preţ: 6,4 lei fiecare

Le-ați folosit? Care vă place cel mai mult dintre cele 3?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.