Crăciun de poveste cu PUPA

     Noile produse PUPA ne propun un Crăciun Magic și Romantic. Colecția RED QUEEN ne prezintă latura magică a Crăciunului, în care ne putem transforma în adevărate Regine. Colecția THIS IS A LOVE STORY este o colecţie inspirată dintr-o mare poveste de dragoste: un broscoi simpatic, o prințesă în căutarea prințului ei, o coroană regală şi magia unui sărut. 

     Ambele colecții sunt absolut delicioase. Mari, multe și colorate tentații! Începem? Haideți să vă delectați:

Colecția RED QUEEN
noua colecţie de make-up pentru sărbători

PUPA-red-queen-zonamov

     Crăciunul 2016 Pupa este un triumf de neegalat în luminozitate și bogăție. Tonurile regale de aur în toate nuanțele sale se îmbină cu cele seducătoare ale roșului și ale burgundy-ului, într-o cromatică răsunătoare, demnă de o adevărată regină.

     Un look extrem de luminos și aprins de sclipiri puternice, pentru o femeie cu alură regală, care se îmbracă în lumină eterică fără a renunţa la tuşele senzualităţii rafinate. Ochii sunt evidenţiaţi de un joc de lumină pură cu finisaje metalice de o luminozitate extraordinară. Buzele sunt în prim plan, perfect mate, îmbrăcate în tonuri seducătoare de roşu şi bordeaux. Faţa şi corpul sunt îmbrăcate în perle aurite foarte fine care reflectă delicat lumina, în timp ce mâinile sunt colorate în roşu, simbolul sărbătorilor şi sunt înfrumuseţate cu finish-uri metalice şi sclipitoare.

Colecția THIS IS A LOVE STORY
ediție limitată

PUPA-this-is-a-love-story-ZONA-MOV

     Pupa este emoţie… Şi ce poate fi mai emoţionant decât o poveste de dragoste? O poveste despre un broscoi simpatic, o prințesă de o frumusețe rară și magia unui sărut ce transformă broscoiul într-un prinț splendid, pentru o dragoste eternă și un make-up de poveste!

Casetă farduri, rujuri și creion Prințesa – disponibilă în mai multe nuanțe

la-principupa-pupa-zonamov     principupa-pupa-zona-mov

Paleta de rujuri Sărutul – disponibilă în mai multe nuanțe

il-bacio-pupa-zona-mov     il-bacio-pupa-zona-mov

     În această ediție mai găsiți: paleta Prințul cu farduri + rujuri și pensulă ruj, paleta Broscoiul cu farduri + o nuanță de ruj și aplicator farduri și paleta Maiestatea Sa (în formă de coroană) cu farduri + rujuri și un aplicator fard. Tentante toate, vă spun! 🙂

     Și dacă vă doriți ceva și mai și, PUPA a pregătit câteva palete PUPART care să mulțumească pe toată lumea, pe mărimi: de la palete mărimea S până la palete mărimea XXL. 🙂 Fiecare dintre ele sunt disponibile în câteva variante de nuanțe pentru 4 look-uri consacrate: Classic, Smokey, Romantic și Icon. Eu vi le voi arăta doar pe cele care-mi plac mie. Și să nu vă mai zic că au niște ambalaje superbe. 

Dintre paletele mărimea S:

pupart-red-PUPA-zona-mov

 pupart-rossa-s-classic-zona-mov

Dintre paletele mărimea M:

pupart-m-oro-pupa-zonamov

pupart-m-pupa-zonamov-black-classic

Dintre paletele mărimea L:

 pupart-L-pupa-zonamov-black

pupart-m-pupa-zonamov-rossa-smokey

Dintre paletele mărimea XL:

pupart-xl-red-pupa-zona-mov

pupart-xl-rossa_classic-pupa-zona-mov

Dintre paletele mărimea XXL:

pupart-xxl-gold-zonamov-pupa

pupart-xx-nera-icon-pupa-zona-mov

     Așadar, acestea sunt minunățiile PUPA pentru sărbători. Intrați pe situl lor, alegeți-vă pe cele care vă plac și mergeți în magazine să le luați. Eu îmi doresc un Crăciun PUPA 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *